Denní horoskop RAKA na 5. 10. 2022

Rak 5. 10. 2022

Dnešní den je pro vás skvělý. Možná budete mít pocit, že můžete využít více své svobody. Zlomte všechny okovy, které vás zdánlivě brzdí. Není důvod, abyste se cítili omezováni. Váš dobrodružný přístup je odvážný a čeká vás velké území, které můžete dobýt. Soustřeďte se a vyrazte. Máte zelenou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní energii můžete využít k tomu, abyste změnili názor na určitou osobu, ke které jste chovali smíšené pocity. Planetární konjunkce by vám mohla otevřít oči pro určité aspekty jejího chování, kterých jste se obávali. Něco vám na nich docvakne a vy pochopíte, proč jsou takoví, jací jsou, a to vám následně umožní přistupovat k nim za stejných podmínek.

Práce

Lidé, se kterými pracujete, vám pomáhají rozdmýchávat váš oheň. Jakýkoli druh brainstormingu nápadů proběhne velmi dobře. Nebojte se tento typ skupinové komunikace organizovat a/nebo vést. Výsledky budou nesmírně hluboké a dlouhodobé.

Peníze

Máte příliv štěstí, který uvolňuje proud šťastných zpráv od potenciálních zaměstnavatelů, klientů a zákazníků. Všichni chtějí kousek vašeho času, což se může zdát ohromující, ale téměř všechny jsou to dobré zprávy. Uvažovali jste mezitím o tom, že byste začali podnikat s příbuzným, rodičem nebo sourozencem? Možná je na čase o tom trochu popřemýšlet.

Zdraví

Jste přesně taková oduševnělá povaha, jakou měl na mysli John Lennon, když psal píseň Imagine. Ideální svět, který je vždy jen kousek od našeho dosahu, kde všechny věci žijí v harmonii, je místem, kde opravdu chcete být. Proto vám utrpení zde na zemi není cizí. Emoční utrpení negativně ovlivňuje váš imunitní systém a naopak. Chcete-li svůj imunitní systém zocelit, mějte doma trochu echinacey a přidejte si osm až deset kapek do nočního bylinkového čaje.

Přečtěte si také