Denní horoskop RAKA na 7. 10. 2022

Rak 7. 10. 2022

Očekávejte celodenní aktivitu. Možná strávíte hodně času telefonováním a domlouváním společenských akcí. Možná vás také čeká řada pochůzek, i když s nimi mohou být určité potíže. Možná, že některé věci, které potřebujete, nejsou na skladě. Ke konci dne se přesto budete cítit produktivní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky vesmírné atmosféře je tento den vhodný pro navázání kontaktu s potenciálním romantickým partnerem. Pokud budete mluvit při velmi hlasité hudbě, bude to ztráta času. Potřebujete být někde v klidu, kde můžete volně mluvit, aniž byste ohluchli předávkováním megawatty, abyste mohli svůj nejnovější úlovek přinejmenším rozesmát.

Práce

Elektronická zařízení a mechanické pomůcky, které jste si pořídili kvůli práci, vám v příštích týdnech práci spíše zamotají, než usnadní. Buďte trpěliví. V této době si znovu prohlédněte příručky, i když máte zrovna volno.

Peníze

Máte příliv štěstí, který uvolňuje proud šťastných zpráv od potenciálních zaměstnavatelů, klientů a zákazníků. Všichni chtějí kousek vašeho času, což se může zdát ohromující, ale téměř všechno jsou to dobré zprávy. Uvažovali jste mezitím o tom, že byste začali podnikat s rodičem nebo sourozencem? Možná je na čase o tom trochu popřemýšlet.

Zdraví

V posledních několika měsících jste zažili mnoho emočních dopadů a bylo by dobré, kdybyste je zpracovali v sérii jógových cvičení a připravili se tak na všechny nadcházející nové zážitky. Nejdůležitější je nyní váš dech – pomalá a hluboká dechová cvičení mohou váš pohled na svět výrazně změnit. Pokud budete brát svůj dech vážně, může to znamenat rozdíl mezi tím, zda v následujících měsících zažijete sbližování, nebo rozpad.

Přečtěte si také