Denní horoskop RAKA na 9. 10. 2022

Rak 9. 10. 2022

Pravděpodobně se cítíte čilí, silní a plní energie a vytrvalosti. Váš smysl pro dobrodružství je vysoký. Možná zkoumáte možnost zajímavé dovolené – raftingu, putování s batohem nebo nějakého jiného dobrodružství. To je dobrý nápad. Tento trend vaší fyzické kondice by měl nějakou dobu pokračovat. Pořiďte si nějaké cestovní brožury a podívejte se na to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někteří lidé říkají, že celý život trávíte fantazírováním, ačkoli vy byste s tím pravděpodobně nesouhlasili a raději byste si mysleli, že věříte v magii. Planety se přesunuly do konfigurace, která vás vybízí k tomu, abyste se skutečně vzpamatovali, pokud jde o jeden konkrétní vztah, který vás už nějakou dobu připravuje o čas a pozornost. Uvědomíte si skutečné motivy svého partnera a možná se rozhodnete to ukončit.

Práce

Máte sílu a odhodlání jednat s velkým přesvědčením a máte silné komunikační schopnosti a výmluvný projev, který vám umožní efektivně a s obrovským zaujetím předat svůj názor. To je silná kombinace.

Peníze

Máte příliv štěstí, který uvolňuje proud šťastných zpráv od potenciálních zaměstnavatelů, klientů a zákazníků. Všichni chtějí kousek vašeho času, což se může zdát ohromující, ale téměř všechno jsou to dobré zprávy. Uvažovali jste mezitím o tom, že byste začali podnikat s příbuzným, rodičem nebo sourozencem? Možná je na čase o tom trochu popřemýšlet.

Zdraví

Díky dnešnímu tranzitu se můžete cítit motivováni k účasti na nějaké skupinové činnosti, která zahrnuje plánování a pomoc druhým. I kdyby se jednalo o malou narozeninovou oslavu pro přítele, respektujte tuto svou potřebu zapojit se do šíření pocitu sounáležitosti. Abyste pocit účasti zažili naplno, nezapomeňte si zacvičit a rozproudit krev. Když se cítíte fyzicky zapojeni vlastní silou, jste více uzemněni a připraveni dávat.

Přečtěte si také