Denní horoskop RYB na 25. 12. 2023

Ryby 25. 12. 2023

Dnes budete muset prokázat svou vytrvalost. Hodně se od vás vyžaduje a vy nemáte jinou možnost, než přispět, jak se od vás očekává. Nedá se to nijak obejít. Jste klíčovým hráčem v událostech, které kolem vás víří. Jistě jste si toho všimli. I když byste si rádi vzali dovolenou, teď to nejde.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je dnes hodně snění. Energie vyzařující z planet dodává všemu velmi surrealistický pocit. Pokud v současné době procházíte nějakým dilematem ve vztahu, nemusí být dnešní den tím nejlepším, abyste ho vyřešili. Mohli byste zjistit, že se potýkáte s nějakým nepochopením a nevidíte problémy ve správném světle.

Práce

Pokračovat v projektech dnes bude mnohem snazší, než jste možná očekávali. Pokud hledáte nové zaměstnání, je dnes vhodná doba na to, abyste se pustili do hledání. Určitě se vám něco naskytne. Štěstí je na vaší straně.

Peníze

Vzhledem k důrazu na minulé životy, karmu a instituce je nejlepší být trpělivý. Vaše podvědomí může dostávat znamení od vašich duchovních průvodců a strážných andělů a ne všechna budou dávat smysl. Podporován je antiestablishment, takže se nedivte, když už vám to staré a stejné nebude vyhovovat. Máte moc sdělovat to, co vidíte, pro zábavu i zisk.

Zdraví

Někdy působíte dojmem, že všechno jde dobře, i když tomu tak není. Zamilujete se do představy, že se máte dobře, a zapomenete si položit otázku, zda je to skutečně pravda, nebo ne. S malou pomocí energie uvolněné současným planetárním uspořádáním využijte příležitosti poznat, co skutečně cítíte. Začněte u svého zdraví a pohody. Získáváte z potravin, které jíte, ten správný druh energie? Spíte dostatečně? To nemůžete vědět, dokud se nezeptáte.

Přečtěte si také