Denní horoskop ŠTÍRA na 1. 6. 2023

Štír 1. 6. 2023

Štíři, dnes by vás mohly trápit obavy o vaše finanční zabezpečení. Nespokojenost s některými pracovními úkoly a zpoždění při dosahování některých cílů by vás mohly přimět přemýšlet, co byste mohli udělat lépe. Pochybnosti o motivech přítele by mohly způsobit, že ve své důvěře k této osobě zakolísáte. Udělejte si čas na to, abyste vše objektivně zvážili. Pravděpodobně není vše tak, jak se zdá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lidé jsou díky dnešní nebeské energii otevřenější k vyjadřování svých citů, což jim usnadňuje život v oblasti aktuálních osobních vztahů. Bez ohledu na to, jak moc jste se možná snažili přimět svou drahou polovičku, aby se ke svým citům k vám přiznala, ať už férovými, nebo nečistými prostředky, možná se vám to nepodařilo. Dnes však bez vašeho přičinění vše prozradí.

Práce

Nechte starou myšlenku zemřít. Možná pracujete na předpokladu, který je zastaralý nebo překonaný. Opusťte tuto myšlenku a najděte něco nového. Zeptejte se někoho jiného na jeho názor na danou věc. Nový pohled vám prospěje. Nebojte se oslovit někoho jiného.

Peníze

Tento týden je ideální pro transformační myšlení. Astrální aspekty rozjedou váš domácí sektor a vyvolají některé vnitřní pocity. V těchto oblastech můžete pociťovat určitou nestabilitu a potřebujete věnovat čas léčení nebo vypracování plánu obnovy. Věnujte tomu veškerý čas, který potřebujete.

Zdraví

Nenechte se vyvést z míry. Když jde do tuhého, jde do tuhého. Všechna tato klišé platí právě teď, i když je možná neberete vážně. Pokud zjistíte, že potřebujete nějakou medicínu postoje, zkuste následující: v hrnci s trochou vody svařte petržel, mátu peprnou a lebedu. Směs uchovávejte ve sklenici v lednici. Před spaním si dejte pár doušků nebo si ji nalijte do horké koupele.

Přečtěte si také