Denní horoskop ŠTÍRA na 10. 2. 2023

Štír 10. 2. 2023

Štíři, dnes by mohla náhle vyplout na povrch traumata, fobie nebo zábrany z minulosti, které vás nějakým způsobem omezovaly. Největší vhled byste mohli získat analýzou svých snů. Uvolnění by mohlo být tak hluboké, že dnes budete muset strávit nějaký čas o samotě, možná mimo domov, abyste vše plně pochopili. Na konci dne byste se měli cítit povzneseni, protože nyní uvidíte cestu k překonání některých překážek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Na jemných úrovních se mění vaše hodnoty týkající se toho, co hledáte ve vztahu. Zatímco dříve jste věděli, co chcete, nyní si nejste tak jistí. Máte tendenci si myslet, že byste měli chtít určitý typ člověka, ale nyní začínáte preferovat úplně jiný typ. To však posune vaše vztahy na novou úroveň.

Práce

Vaše produktivita bude dnes poměrně vysoká. Pusťte se do všeho, co vyžaduje intenzivní soustředění a pozornost k nejjemnějším aspektům. Pokud potřebujete provést korekturu své práce nebo práce jiných lidí, je na to ten správný čas. Využijte energii, která je vám dána.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení pěstování většího obrazu ve světě, odhození starých starostí a prosazování svých názorů a potřeb. Sebevědomí se stává vaším druhým jménem. Díky aspektům ve vašem sektoru učení a vyučování nyní možná zjistíte, že můžete vyvinout kreativní způsoby, jak se podělit o to, co víte, a také vydělat více peněz. Neprodávejte se levně.

Zdraví

Dnešní nebeská energie vytváří ohnisko emocionálního podráždění, ale vy můžete tuto energii přeměnit na soucit. Tento týden musíte dodržovat svůj fyzický režim, abyste se vyhnuli často frustrujícím vlastnostem tohoto aspektu. Pokud spalujete přebytečnou energii pokud možno v posilovně, v běžeckých botách nebo v plavkách, je pravděpodobnější, že při obtížných rozhodnutích týkajících se těch, které máte rádi, budete používat spíše své srdce než rozum. Doporučuje se také vaření.

Přečtěte si také