Denní horoskop ŠTÍRA na 10. 3. 2023

Štír 10. 3. 2023

Dnešní den může být hektický, Štíři. Pravděpodobně se budete snažit jít na příliš mnoho míst a dělat příliš mnoho věcí najednou. Přátelé se možná budou chtít sejít, ale vy budete mít možná spoustu vyřizování. Možná by bylo dobré zhodnotit, co je třeba udělat, a postarat se o to podle naléhavosti. Jedině tak můžete zůstat při smyslech.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes cítíte trochu odtažití a odloučení od svého srdce, můžete to připsat na vrub současnému planetárnímu aspektu. Neradi se cítíte k čemukoli připoutáni, ať už jde o rutinu nebo vztah. Možná tedy bude nejlepší využít kosmického klimatu a trochu prozkoumat své motivy, naděje a obavy. Buďte připraveni na to, že budete překvapeni.

Práce

Jste v jedné ze situací, kdy příliš mnoho kuchařů kazí těsto. Každý chce převzít kontrolu. Každý chce říct to své. To je recept na katastrofu. Mějte s ostatními trpělivost a snažte se o kompromis.

Peníze

Zařízení funguje dobře a pošta přichází včas. Komunikace se usnadňuje. Už se cítíte dost rebelsky vůči tomu, čím se momentálně živíte. Možná zjistíte, že použití této jedinečné vize k formování vaší finanční cesty vám nyní vyhovuje nejlépe. Vyjadřování svých názorů se nemusí stát prací na plný úvazek. Nechte mluvit svou práci.

Zdraví

Když někdo tak talentovaný jako vy uvízne za stolem, je to k pláči. Pokud cítíte, že kreativní umělec ve vás kope za to, abyste ho pustili ze skříně, otevřete dveře. V každém případě tento svět potřebuje dalšího Picassa, další Simone de Beauvoir. Proč neprozkoumat nabídky na místní vysoké škole a nezjistit, zda by se vám do rozvrhu nehodil budoucí kurz ve vámi preferovaném oboru? Pokud vám dělá radost aranžovat doma květiny, pak je načase zařadit květiny do rodinného rozpočtu.

Přečtěte si také