Denní horoskop ŠTÍRA na 16. 7. 2022

Štír 16. 7. 2022

Štíři, můžete se cítit trochu napjatí a pravděpodobně nebudete chápat proč. Důvod? Planety. Možná budete skákat po nečekaných zvucích nebo se urazíte tam, kde to není zamýšleno. Vztahy s ostatními mohou být trochu napjaté, což si vyžádá určitou komunikaci o tom, jak se cítíte. Zkuste si napětí vybít svižnou procházkou nebo třeba cvičením v posilovně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie je plná dobrého humoru. Pokud však chcete na někoho skutečně zapůsobit, nepřehánějte to, protože byste ho mohli spíše odradit než nabudit. Je pro vás těžké nepokusit se vzbudit úsměv, ať jste kdekoli, ale všechno má svůj čas a místo. U této osoby je lepší být jemnější.

Práce

Někdo vám dnes sdělí důležitou informaci. Než začnete automaticky věřit tomu, co vám tato osoba řekla, dvakrát si ověřte fakta. Informace budou zkreslené, a proto si dávejte pozor na to, co považujete za pravdu. Hranice mohou být rozmazané.

Peníze

V tomto týdnu máte několik disharmonických aspektů, které by mohly do vašeho života vnést určité napětí. Přestože je ve vašem kariérním sektoru určitá tíha, nezanedbávejte své vztahy. Máte báječnou partu lidí, kteří vám mohou poradit s různými věcmi, od hledání práce až po investice. Využijte je ke svému nejlepšímu prospěchu.

Zdraví

Někdy je těžké poznat, co cítíme. Otázka Jak se máš? je pro každého výzvou. Málokdo se však skutečně zastaví a zeptá se sám sebe v soukromí na skutečnou odpověď. Začněte se sami sobě denně hlásit. Pokud přesně nevíte, jak se cítíte, je to v pořádku, ale prostě začněte brát tuto otázku vážně. Je to velmi důležité pro vaše zdraví! Stejně jako cokoli jiného, praxe vám to usnadní a vy budete schopni lépe sloužit svému zdraví.

Přečtěte si také