Denní horoskop ŠTÍRA na 17. 7. 2022

Štír 17. 7. 2022

Vaše emoce mohou být zdrženlivé, Štíři. Odpočiňte si od prudkosti a ohně a jednoduše se uklidněte. Nyní je vhodná doba na to, abyste se posadili a přijímali. Nedělejte žádné náhlé kroky. Nechte se unášet energií dne. Čím více se dokážete přiblížit své vnitřní přirozenosti a ženské energii, tím blíže budete mít k romantickému partnerovi nebo rodinnému příslušníkovi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika může udeřit, až budete dnes večer zkoušet něco nového. Planetární energie může naznačovat, že do vašeho života může vtančit jistá osoba s úžasným smyslem pro humor, zatímco se budete rozhodovat, kolik můžete bezpečně zkonzumovat dortíků, aniž byste vypadali nenasytně. Může mít nějaké kulinářské znalosti - nebo také ne - ale určitě vám bude chutnat.

Práce

Udělejte si dnes práci dřív. Vstaňte o hodinu nebo dvě dříve než obvykle a využijte tento cenný čas. V těchto brzkých ranních hodinách budete mnohem produktivnější. Až přijde odpoledne, přijde i lenost.

Peníze

V tomto týdnu máte několik disharmonických aspektů, které by mohly do vašeho života vnést určité napětí. Přestože je ve vašem kariérním sektoru určitá tíha, nezanedbávejte své vztahy. Máte báječnou partu lidí, kteří vám mohou poradit s různými věcmi, od hledání práce až po investice. Využijte je ke svému nejlepšímu prospěchu.

Zdraví

V tomto období se můžete cítit neobvykle rozzlobení nebo špatně naladění. Emoce jsou velké a zdají se prakticky nezvládnutelné; vaše tělo jako by mělo vlastní hlavu, chutě mohou být příliš silné, než abyste je dokázali potlačit. To je naprosto přirozené. Jedním z užitečných bylinných léků na tento pocit je heřmánkový čaj. Heřmánek je známý jako "dětský lék", protože uklidňuje rozmrzelé dítě a obnovuje rovnováhu po horečce. Čaj můžete pít nebo si skutečně dávat sáčky do koupele!

Přečtěte si také