Denní horoskop ŠTÍRA na 2. 2. 2023

Štír 2. 2. 2023

Překypuje vaše představivost nápady na nové projekty, Štíři? Čerpáte inspiraci ze starých vzpomínek? Vaše minulost může být velmi plodným zdrojem informací; dnes však můžete zjistit, že některé z těchto vzpomínek ve vás vyvolávají větší emoce, než by měly. Nechte je všechny odejít. Je to nezbytné uvolnění. Přeměnit své pocity v tvůrčí práci by mohlo být katarzní. Na konci dne byste se měli cítit skvěle. Nechte se unášet proudem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Složení planet vám konečně pomůže pochopit, co bylo příčinou určitého zdroje podráždění nebo hněvu. Možná zjistíte, že cítíte známé nutkání se pohádat, a najednou si skutečně jasně uvědomíte, proč se to stále děje. Toto pochopení je důležitým průlomem, který by mohl pomoci ve vztazích mezi vámi a vaším partnerem (současným nebo budoucím). Mohlo by dojít k průlomu v komunikaci.

Práce

Vaše práce vás dnes možná zavede na několik pochůzek, což je v pořádku. Využijte úkolů, které vás vyvedou z běžné rutiny do okolních měst. Cesty na krátkou vzdálenost přinesou nové nápady do problematiky, kterou se právě zabýváte.

Peníze

Harmonický aspekt vám dodává energii v sektoru vašeho horoskopu, který řídí cizí peníze, společné investice a dluhy. To by mohlo znamenat, že obdržíte bonus nebo dividendu, nebo že je třeba věnovat více pozornosti splácení toho, co dlužíte. Ať už je to jakkoli, máte výdrž a vytrvalost, abyste vydělali všechny peníze, které potřebujete, a ještě víc.

Zdraví

Milujete ten pocit, který vám cvičení dává, ačkoli dokážete být také strašně líní. Nejedná se o žádné odsuzování, jen se snažte uvědomit si, že byste mohli získat spoustu radosti a energie, kdybyste dělali jen o trochu více pohybu, než děláte v současné době. Nedělejte nic drastického; jen zvyšte to, co už děláte. Pokud neděláte nic, zkuste raději chodit pěšky než jezdit autem nebo jezdit po schodech než výtahem. Nespěchejte, ale zintenzivněte svůj pohyb.

Přečtěte si také