Denní horoskop ŠTÍRA na 22. 2. 2023

Štír 22. 2. 2023

Změny, i když jsou k lepšímu, mohou být někdy trochu děsivé, Štíři. Mohli byste pociťovat určité váhání, zda přijmout nové zaměstnání nebo vylepšit svůj domov. Nicméně se vám naskýtá úžasná příležitost. Pokud ji nevyužijete, budete toho pravděpodobně do konce života litovat. To, co se děje, je pro vás to nejlepší, a tak natáhněte ruce vzhůru a sáhněte si na ten mosazný prsten.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná pro vás bude snazší mlčet, než říkat, co máte dnes skutečně na srdci, vzhledem k současnému vesmírnému klimatu. Ačkoli může existovat jedna palčivá otázka, kterou potřebujete probrat, nějakým způsobem se jí vy i váš partner (současný nebo budoucí) vyhýbáte. Možná bude dokonce lepší strávit nějaký čas mimo sebe, abyste se mohli hlouběji zamyslet nad tím, co oba cítíte.

Práce

Mentální přístup během dopoledne ustoupí mnohem intuitivnějšímu přístupu během odpoledne. Přijměte oba aspekty řešení věcí. Tyto dva kanály učení a chápání vám mohou přinést velký užitek.

Peníze

Jste vyzváni, abyste v práci převzali vedoucí úlohu. Možná budete muset náhle začít pohodlně vystupovat na veřejnosti nebo zahájit nové kolo telefonátů, abyste zvýšili svůj prodej. Komunikace ve všech podobách bude nyní velmi důležitá. Vaše kariéra potřebuje soustředěnou a cílevědomou energii. Prokousejte se zmatkem, abyste získali to, co k vám přichází.

Zdraví

Dnešek nemusí nutně patřit k vašim lepším dnům. Na váš vkus je venku příliš mnoho neuspořádané energie. Co můžete dělat? Držte velké otázky na uzdě a zapojte ruce do nějakých snadných, ale povzbuzujících úkolů, jako je posílání děkovných dopisů nebo uspořádání fotografií, které jste pořídili na poslední dovolené. Udělejte si pořádek v základních věcech, na kterých vám záleží, a vynechte pro dnešek z myšlenek svět a jeho chaotické problémy.

Přečtěte si také