Denní horoskop ŠTÍRA na 23. 1. 2023

Štír 23. 1. 2023

Možná máte pocit, že nemůžete začít svůj den, dokud někomu jasně neřeknete, že máte problém, který je třeba vyřešit, Štíři. Máte větší množství emocionální síly než obvykle a zjistíte, že je důležité, abyste si tento pocit udrželi navzdory všemu. Ostatní lidé se vás mohou snažit srazit svými slovy, ale věnujte pozornost tomu, co říkají. Zaměřují se skutečně na fakta, nebo vás jen odstřelují svými názory?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se budete muset dostat na místo ve svém srdci, kde se nacházejí některé z vašich nejcitlivějších emocí. Budete muset probrat hlubší otázky vašeho vztahu; jinak by se mohl stát ještě zmatenějším, než je v současné době. S trochou snahy byste toho mezi sebou mohli tolik vyjasnit. Stojí to za to!

Práce

Možná se dnes budete snažit násilně bránit, ale proč se namáhat? Stojí za to skutečně vzít v úvahu argumenty protistrany. Máte před sebou neuvěřitelnou příležitost, v níž můžete růst a hodně se naučit. Přijměte ji.

Peníze

Máte aspekty, které ovlivňují peníze a dluhy jiných lidí. To signalizuje potřebu komunikovat s těmi, kterým dlužíte peníze, a ujistit se, že jste oba na stejné vlně ohledně toho, co a kdy bude zaplaceno. Ve společných investicích se skrývá jistá lehkost. Ty vám mohou pomoci z případných finančních zádrhelů, které se mezitím objeví. Buďte si jisti, že o vás bude postaráno.

Zdraví

Je to skvělá příležitost, jak si zorganizovat čas a zařadit do něj všechny věci, na které se běžně nedostane. Udělejte si z tohoto týdne týden hýčkání sebe sama. Udělejte cokoli, co obvykle odkládáte, protože je to požitkářské nebo časově náročné. Udělejte si čas na to, abyste se mohli rozmazlovat. Vlasy, pleť, nohy, ruce, tělo, čím více hýčkání, tím lépe. Jste rození pracanti a trocha péče vaši pracovní morálku neohrozí. Jde o to, abyste vypadali a cítili se co nejlépe. Jděte do toho!

Přečtěte si také