Denní horoskop ŠTÍRA na 24. 6. 2022

Štír 24. 6. 2022

Vaše emoce jsou najednou mnohem intenzivnější, Štíři. Všimnete si, že lidé jsou na pokraji sil a jsou ochotni zajít do extrému ve všech situacích. Tohle je jeden z dnů, kdy byste měli dělat věci s vášní. Pokud potřebujete udělat nějakou detektivní práci, je na ni právě teď čas. Snažte se nezačínat žádné hádky. Ostatní pravděpodobně neustoupí. Pravděpodobně dojde k totálním válkám.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete hodně přemýšlet o určitém vztahu, zejména s ohledem na dnešní planetární energii. Trik spočívá v tom, abyste se snažili propojit svou mysl se srdcem a nesoustředili se na jedno na úkor druhého. Pak to, co skutečně cítíte hluboko v srdci, bude snadněji převeditelné do slov. Pokud dokážete vyjádřit své hlubší emoce, můžete vyřešit mnoho věcí.

Práce

Celkově procházíte velmi skličujícím obdobím, pokud jde o vaši kariéru, a může pro vás být obtížné udržet si přes to všechno chladnou hlavu. Buďte na sebe mírní a neočekávejte příliš mnoho. Váš čas přijde. Buďte trpěliví.

Peníze

Tento týden vás vesmír vyzývá, abyste se podívali na kurzy, semináře a workshopy, které by mohly prohloubit vaše dovednosti, zejména pokud jde o vydělávání a investování peněz. Čeká vás období, kdy se budete muset podívat do svého nitra, abyste zjistili, co vlastně chcete pro peníze dělat. Buďte upřímní a snažte se to uskutečnit.

Zdraví

Dnešní tranzit vás donutí přemýšlet, zda stihnete vše, co potřebujete, včas. Pokud se soustředíte na své vztahy, možná zjistíte, že na sebe vyvíjíte větší tlak, než je nutné. Jako vždy využijte komunikaci ke zmírnění svých očekávání, abyste nebyli odváděni od toho, co je skutečně důležité. Pokud cítíte trochu větší napětí, bylo by dobré vypít velké množství vody.

Přečtěte si také