Denní horoskop ŠTÍRA na 26. 3. 2023

Štír 26. 3. 2023

Štíři, dnes se vaše mysl může obrátit k hlubokým tématům. Mohli byste se zabývat přírodními vědami, psychologií, okultismem nebo metafyzikou. Pravděpodobně objevíte nějaké nové skutečnosti nebo myšlenky, které by mohly vaši mysl zaměstnat na dlouhé hodiny. Není třeba dodávat, že zkoumáním těchto témat strávíte většinu času o samotě. Možná si budete chtít své postřehy a odhalení zapisovat, abyste je mohli později studovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš problém spočívá v tom, že ať se snažíte sebevíc, nemáte talent lhát. Možná vás něco povzbudí, abyste se pokusil hrát si se slovy ohledně určitého tématu. Nikdy však nedokážete dlouho skrývat pravdu a začnete se buď červenat, nebo chichotat, případně obojí dohromady. Chcete-li prožít nádherně romantický večer, prostě to řekněte tak, jak to je.

Práce

Informace, které dnes dostáváte, jsou součástí pravdy, ale nejsou pravdou úplnou. Budete muset tlačit a být agresivní, abyste z lidí dostali úplný příběh. Nespokojte se s povrchním tlacháním. Pronikněte k jádru věci.

Peníze

Tento týden se týká vašeho sektoru snů a minulých životů, které mohou náhle odhalit talent, o němž jste nevěděli. Vložte nějakou akci a záměr tam, kam nyní směřuje vaše pozornost, a možná zjistíte, že peníze vás okamžitě následují. Pokud budete naslouchat svému vnitřnímu vědění, těžko si představit šťastnější období.

Zdraví

Planetární energie vás vybízí, abyste se přeorientovali a zeptali se sami sebe, zda se skutečně cítíte tak zdravě, jak byste chtěli: ve svém těle, ve svém pohledu na život a ve svých vztazích. Existují věci, které můžete udělat, abyste se ve všech těchto oblastech cítili lépe  stačí se podívat na svou situaci a být k sobě upřímní. Abyste se cítili co nejzdravěji, musíte se nejprve postavit čelem ke své dnešní realitě.

Přečtěte si také