Denní horoskop ŠTÍRA na 28. 11. 2022

Štír 28. 11. 2022

Silné pouto loajality, které cítíte k příteli, vás dnes může přivést do choulostivé situace. Váš přítel vás může požádat o laskavost, která je obtížná, ne-li nemožná. Prozkoumejte situaci a zjistěte, zda existuje nějaký způsob, jak byste mohli pomoci. Pokud ne, budete se to muset pokusit vynahradit později. Někdy je to jediné, co můžete udělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je dnes velmi starostlivá, hluboká a exotická. Máte všechny možnosti udělat hluboký dojem na tu slastnou osobu, kterou jste zpovzdálí pozorovali, a dotknout se jejího srdce tím zvláštním způsobem. Nedávejte jí však všechno najednou. Chvíli otálejte, nechte hru přetrvávat, a ona možná zůstane poblíž ještě déle. Nebude na škodu nechat ji čekat a ona si vás bude ještě víc vážit.

Práce

Další krok je na vás a na nikom jiném. O uznání se musíte zasadit sami. Nebude vám to podáno na stříbrném podnose. Musíte vynaložit úsilí, abyste se dostali tam, kam chcete. Jste na správné cestě. Nevzdávejte to hned.

Peníze

Máte opravdu silný koktejl, vesmír vám dodává energii a podněty k tomu, abyste splnili všechny své úkoly a ukázali ostatním, že to myslíte vážně. Je to skvělá doba pro kontakt s druhými lidmi, abyste mohli vyjednávat o čemkoli, od smluv až po pronájmy. Nevyhýbejte se konfrontacím a nezapomeňte si říct o to, co si zasloužíte. Nemusíte křičet, protože ostatní vás přečtou jasně a zřetelně.

Zdraví

Možná se dnes spřátelíte těmi nejneobvyklejšími způsoby! Můžete očekávat nečekané – od sebe i od ostatních. Nezapomeňte však, že je to dočasné – není to změna srdce – je to spíše jako změna oblečení. Vaše srdce mimochodem vždy rádo přijme trochu pozornosti  a to mluvíme o pořádném kardio tréninku. Zjistěte, zda se vašim novým známým líbí zvýšit si tepovou frekvenci ve zdravém venkovním prostředí. Možná se z těch, kterým se to líbí, stanou trvalí přátelé.

Přečtěte si také