Denní horoskop ŠTÍRA na 28. 6. 2022

Štír 28. 6. 2022

Vaše mysl je dnes ostrá jako břitva, Štíři. Za vašimi myšlenkami se skrývá velká síla, tak ji moudře využívejte. Využijte tuto energii k práci a zjistěte, kolik toho můžete dokázat. Štěstěna je na vaší straně. Klíčem k úspěchu je dát svůj mozek do pohybu. Ponořte se do nových nápadů a neohlížejte se zpět. Skočte do toho oběma nohama. Váhání způsobí, že budete ochabovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt hry by mohl být docela fascinující a také trochu nervózní. Možná zjistíte, že nějaký vztah se náhle velmi rychle přesune z pouhého potenciálního dění do skutečné události. Měli jste tendenci tuto osobu tajně velmi obdivovat a nyní se vám zdá, že příslib intimity je téměř příliš velký na to, abyste se s ním vyrovnali. Nejlepší zásadou je být zcela a naprosto sám sebou.

Práce

Spolupráce s ostatními se dnes ukáže jako velmi prospěšná. Připojte se k týmu pokrokově smýšlejících lidí, kteří se nebojí vyjádřit své radikální myšlenky. Tak se dosahuje pozitivních změn. Pod jejich vlivem máte potenciál udělat velký pokrok.

Peníze

Teď vám jde jen o moc. Ostatní u vás hledají odpovědi a ty jim je poskytujete – za určitou cenu. Mohlo by se objevit napětí mezi vašimi prostoji a vaší image. Aktivita v oblasti cestování a vyššího vzdělání naznačuje, že jste se zamysleli nad tím, kde by vaše schopnosti mohly být posíleny. Víkendové kurzy by vám mohly umožnit účtovat si více peněz.

Zdraví

Získat to, co chcete, se v těchto dnech může zdát snadné díky astrální energii. Je až příliš snadné přesvědčit se, že to, co dostáváme, je skutečně to, co chceme, a to platí zejména pro vás. Musíme si dát na čas, abychom skutečně věděli, co chceme. K rozvíjení této dovednosti je nutná určitá forma klidu. Jóga je krásnou kombinací budování vnitřní a vnější síly. Vlastně se doporučuje jakékoli cvičení, které je pro vás výzvou.

Přečtěte si také