Denní horoskop ŠTÍRA na 29. 6. 2022

Štír 29. 6. 2022

Štíři, vaše nálada je pravděpodobně docela dobrá a navíc vám dodává sebedůvěru, která vám pomůže v jakémkoli projektu, do kterého se pustíte. Zatímco v posledních dnech jste se mohli cítit pomalí a trochu stagnující, dnes jste připraveni jednat. Někdo právě zapálil pilotní světlo a vy jste nyní připraveni znovu zažehnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se pravděpodobně budete cítit poměrně intenzivně, takže pokud budete mít možnost jít na rande, zejména na první schůzku, bylo by rozumné dát si pozor, abyste se nenechali příliš unést. Současná planetární konjunkce naznačuje, že byste si mohli buď velmi dobře rozumět, nebo zjistit, že i přes počáteční přitažlivost jsou mezi vámi nesmiřitelné rozdíly v názorech. Zůstaňte otevření a uvědomělí.

Práce

Než se definitivně rozhodnete, zpomalte a zvažte všechny možnosti. Budete mít tendenci učinit dnes rychlé rozhodnutí, které se vám později může vymstít. Než učiníte svůj velký krok, poraďte se s ostatními.

Peníze

Teď vám jde jen o moc. Ostatní u vás hledají odpovědi a vy jim je poskytujete za určitou cenu. Mohlo by se objevit napětí mezi vašimi prostoji a vaší image. Aktivita v oblasti cestování a vyššího vzdělání naznačuje, že jste se zamysleli nad tím, kde by vaše schopnosti mohly být posíleny. Víkendové kurzy by vám mohly umožnit účtovat si více peněz.

Zdraví

Jste vnímaví a snadno podnětní. Díky dnešní planetární energii máte sklon podléhat smyslným impulsům, které nejsou vždy ve vašem nejlepším zájmu: ponocování a pojídání zmrzliny je jedním ze způsobů, jak si přivolat to, o čem mluvíme! Kosmické klima přispívá k zasněnému nedostatku hranic, který je zároveň svůdný a zároveň vyvolává problémy. Užívejte si, ale nevzdávejte se svých závazků  pokud ještě dokážete třikrát týdně cvičit, nejste úplně na dně!

Přečtěte si také