Denní horoskop ŠTÍRA na 31. 1. 2023

Štír 31. 1. 2023

Romantika je ve vzduchu, Štíři, a najednou si všimnete, že všude kolem vás chodí páry ruku v ruce a vyměňují si toužebné pohledy. To by vás mohlo přimět k zamyšlení nad vlastní situací. Pokud chcete udělat krok směrem k někomu na poli lásky a romantiky, klidně do toho jděte, ale příliš se neupínejte na pozitivní výsledky. Pokud si budete dělat příliš velké naděje, mohli byste nakonec tvrdě narazit. Prostě se uklidněte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek pro vás může být znepokojivý, pokud jde o lásku a romantiku. Nebojte se, nečeká vás žádné nepříjemné překvapení. Spíše bude mít charakter události, která je tak nečekaná, že nebudete schopni uvěřit, že se děje. Nicméně lidem se dějí hezké věci, takže si užívejte toho, co přichází, protože toho bude následovat ještě hodně.

Práce

Máte pevnou půdu pod nohama, abyste mohli svobodně udělat další obrovský krok nahoru. Ostatní lidé vám budou oporou, pokud uklouznete. S největší pravděpodobností však vše zvládnete v pohodě sami, takže se nebojte.

Peníze

Harmonický aspekt vám dodává energii v sektoru vašeho horoskopu, který řídí peníze jiných lidí, společné investice a dluhy. To by mohlo znamenat, že obdržíte bonus nebo dividendu, nebo že je třeba věnovat více pozornosti splácení toho, co dlužíte. Ať už je to jakkoli, máte výdrž a vytrvalost, abyste vydělali všechny peníze, které potřebujete, a ještě víc.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet zažijete nemalou radost ve společnosti svých vrstevníků. Možná nebudete schopni vše sledovat, ale vaše očekávání budou naplněna a překonána a tento zážitek ve vás zanechá pocit podivného odloučení. Abyste znovu propojili své tělo s tímto pocitem vzrušujícího snění, nezapomeňte tento týden neustále cvičit a po celou dobu zhluboka a vydatně dýchat. Krevní oběh a nervová stimulace vám pomohou udržet se ve středu.

Přečtěte si také