Denní horoskop ŠTÍRA na 9. 7. 2022

Štír 9. 7. 2022

Co chcete? Není vždy snadné žít s ostatními, Štíři. Možná toho od svých blízkých požadujete příliš mnoho a nedokážete unést, když nesplní vaše vysoká očekávání. Váš idealismus vám ztěžuje kompromisy. Tento postoj může způsobovat konflikty a ztěžovat vám soužití. Změňte to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se stát, že právě jeden rozhovor povede k milostnému vztahu, který bude velmi slibný. Astrální energie může přinést možnost hlouběji si promluvit s někým, u koho cítíte, že byste si s ním opravdu dobře rozuměli. Téma může být poněkud neobvyklé, ale uvědomíte si, že jste naladěni na stejnou vlnu.

Práce

Dnes se dostanete do bodu frustrace, protože vás napadají další a další nápady. Problémem je, že se pravděpodobně příliš rychle zahltíte. Udělejte si od své práce odstup a získejte nadhled, místo abyste zabředli do zmatku.

Peníze

Tento týden se snažte příliš nezabředávat do vlastních názorů a nesnažte se dosáhnout svého. Pravděpodobně k tomu nedojde. Místo toho se zaměřte na své vztahy, zejména na své blízké přátele, kamarády a spolupracovníky, a zjistěte, jak si můžete vzájemně prospět.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám pomůže zpomalit váš neustálý proces myšlení. K věcem přistupujete studovaně, a pokud si všímáte, jak se vaši přátelé dostávají na horu života, je to pomalu a vytrvale. Na mnohé to funguje! Ve skutečnosti platí, že čím pomaleji věci děláme, tím je to pro naše zdraví prospěšnější! Pomalé stravování napomáhá metabolismu, pomalé spouštění činek vám umožní lépe cvičit a pomalá jízda autem pomáhá všem.

Přečtěte si také