Kozoroh – Měsíční horoskop (říjen 2022)

Kozoroh říjen

Hned v prvních dnech nového měsíce přijde nějaký nápad nebo možná i nová nabídka, která vás překvapí, ale bude to velice milé překvapení. Říjen vám přináší i velkou finanční stabilitu. Koncem měsíce se vám prostřednictvím jiného muže splní sen a budete mít obrovskou radost. Na konci měsíce vás čeká velké flirtování nebo úžasný sex.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„To, co mi přichází do života, je pro mě přínosné.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Býk

Vztahy

Změny nebo stěhování přijdou na začátku měsíce. Možná budete uvažovat o nějakých přesunech. Pak si dejte pozor na hádky, máte-li partnera, tak se snažte být rozumní, a pokud jste sami, tak se vyhýbejte konfrontaci. V druhé půlce měsíce vás vztahy moc nebudou zajímat, protože veškerou svou energii věnujete práci. A na konci měsíce se vám vrátí někdo z minulosti.

Práce

Na začátku měsíce vás čeká hodně cestování. Budete víc na cestách než doma. Čekají vás i nějaké návštěvy úřadů nebo jiných institucí, což vás hodně unaví. V druhé půlce měsíce se objeví dominantní muž, který vás něčím naštve a můžete se s ním i pohádat. Jiný muž vám přinese nabídku práce. Koncem měsíce uzavřete minulost.

Peníze

Pozor si dejte na nějaké setkání, kde vám někdo nabídne rychlou akci investování peněz, tam můžete pocítit ztráty.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Ledviny. Žlutá.

Přečtěte si také