Velký podzimní horoskop – Kozoroh: Vrátí se mu štěstí a najde nové přátele

Koncem října se planeta štěstí Jupiter přesunuje zpět do znamení Ryb a pro všechny Kozorohy je to dobrá zpráva. Vrací se jim štěstí i energie, kterou budou o letošním podzimu určitě potřebovat. Pozor si musejí dávat na své peníze a zdraví.

Koncem října se planeta štěstí Jupiter navrací do znamení Ryb a pro všechny Kozorohy je to dobrá zpráva. Štěstí se přikloní na jejich stranu zejména v oblasti komunikace, psaní a učení. Také jejich vztahy s blízkými příbuznými a sousedy se mohou výrazně vylepšit. Šťastné okamžiky prožijí i ve společnosti přátel. V jejich domácích a rodinných záležitostech nastane větší klid i pohoda. Problémy budou přetrvávat od poloviny září do konce října v oblasti financí a podnikání, také na své zdraví by Kozorozi měli být opatrnější. Na cestách musejí být pozorní a soustředění zejména kolem 12. října a 19. listopadu. Měli by využít příznivé energie úplňku ve znamení Býka, který nastane 8. listopadu. S ním se navrátí do jejich životů stabilita, vyrovnanost a odpovědnost.

Kozoroh a láska

V oblasti lásky a flirtu by Kozorozi měli být trpěliví, teprve po 23. říjnu se v jejich milostném životě začne blýskat na lepší časy. Planeta lásky Venuše vstoupí do spřáteleného znamení Štíra a Kozorozi budou moci nalézt novou lásku buďto mezi svými přáteli, nebo ve společnosti. Ani zadaní Kozorozi by neměli sedět doma, mohou se například zapsat se se svými partnery do tanečních kurzů, zpestří tím svůj milostný život.

Kozoroh a práce

S podzimem mohou Kozorozi pociťovat jakýsi útlum nebo nedostatek energie, jako kdyby v letním čase nenabrali dostatek sil. Každopádně začátkem října stihnou ještě zařídit a vykomunikovat mnohé staré záležitosti nebo se přiučit něčemu novému, co jim bude v budoucnu ku prospěchu. Jinak si budou muset počkat až na prosinec, kdy se v jejich kariéře otevřou nové možnosti. Pozor by si ale rozhodně měli dávat na své peníze a dokonce října nepodnikat žádné riskantní finanční kroky.

Kozoroh a zdraví

Kozorohům o letošním podzimu prospěje správná životospráva. Neměli by podléhat žádným excesům v podobě alkoholu nebo návykových látek. Obvykle vynikají nade všemi svojí soustředěností, ale v tomto podzimním čase mohou mít Kozorozi sklony k nezdravě únikovým praktikám. Naopak pohyb na čerstvém vzduchu a fyzická zátěž jim půjdou k duhu.

Co je pro Kozoroha nejdůležitější?

Nebýt sám, hledat radost a povzbuzení mezi svými přáteli. Ti mohou pomoci i cennou radou.

V čem se na ně usměje štěstí?

Do konce října ještě mohou vylepšit své bydlení, objevit nový ideální domov. Není sice vhodná doba na velké utrácení, ale Kozorozi se mohou definitivně rozhodnout, do jaké nemovitosti v budoucnosti investovat. V listopadu a prosinci prožijí štěstí na krátkých cestách, ideální je pro ně nějaký prodloužený víkend ve dvou.

Dobré rady

  • Kolem 8. listopadu můžete získat pocit stability a vyrovnanosti. Budete mít čas si uvědomit, co je pro vás v životě důležité, zbavit se nevhodných vzorců chování.
  • Můžete se vrhnout do navazování nových přátelských vztahů. Je šance, že najdete i ideálního životního partnera.
  • Dávejte si pozor na nachlazení, protahujte krční páteř a nekřičte.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz.

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska práce Kozoroh podzimní horoskop 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.