Rak – Měsíční horoskop (září 2022)

Rak září

V práci se vám podaří zvládnout něco, co jste dlouho odkládali, protože jste na to neměli dostatek odvahy a sil. Tentokrát vám pomůže někdo z minulosti a vy si uvědomíte, jak je to jednoduché. Je to jen strach, co vás držel zpátky. Čekají vás i přesuny nebo nějaké změny v oblasti domova. Užijte si dobré rady přátel.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jdu si za svým cílem.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Váhy

S kým budete mít problémy

Beran

Vztahy

Na začátku měsíce se můžete náhle pohádat a urazit. Je potřeba si vše důkladně promyslet, což děláte už delší dobu. Tentokrát to opravdu nezanedbáte. V průběhu září se tak můžete přestěhovat nebo přestavět byt. Bude to tedy potřeba vyřídit na úřadech, ale to vás netrápí. Pozor na hádky kvůli přetažení nebo stresu.

Práce

Na začátku měsíce se objeví někdo z minulosti a ten někdo bude chtít vrátit zpět to, co bylo dříve, a podaří se mu to. Budete zahrnuti hojností všeho a bude vám to vyhovovat a pocítíte uspokojení. Pak přijde něco nového, co vás úplně nadchne a udělá vám obrovskou radost. Může to být nová práce. Koncem měsíce však budete mít pocit, že nemáte jistoty, které potřebujete.

Peníze

V této době se najednou vše urychlí a co dosud stagnovalo, se najednou začne pohybovat a hýbat. Bude to jedna finanční akce za druhou.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Chřipka. Zelená.

Přečtěte si také