Velká věštba na září pro Raky: Těšte se na konec měsíce, přinese lásku

Co čeká Raky v devátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází Čtyřka disků. Ta předpovídá, že si budete muset hlídat své jistoty a doplňovat zásoby. A to je dobře. Také se můžete ve svých vztazích dostat do bodu, kdy se věci dějí spíše pod povrchem, ale vše bude směřovat k tomu, že to dřív nebo později vybuchne a budete to muset řešit.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty jsou tento měsíc pro vás mimořádně příznivé, hlavně koncem měsíce, kdy vás čekají příjemné věci především v oblasti vztahů a lásky a může přijít i velmi milé a nečekané překvapení od někoho, koho máte rádi.

Během první dekády budete uzavírat různé papírové záležitosti, smlouvy a podobně, ale budete to zvládat s úsměvem.

Druhá dekáda bude v podobném duchu, pouze si hlídejte, abyste si toho na sebe nenaložili příliš mnoho, protože v dalších měsících už byste nemuseli mít tolik energie. Také se dozvíte nějakou zásadní a pozitivní informaci, která se bude týkat rodinných věcí.

Ideální strom pro Raky: Lípa

Lípa vám pomůže vyladit se na emoce a nalézt cestu k vyšším citům. Posaďte se do jejího stínu a ona vás zklidní a zvedne vám i sebevědomí. Procházka pod lipami vám pomůže znovu přijít k sobě, třeba po nemoci či nachlazení.

Vaše runa na září: Hagalaz

Hagalaz je matka run, která dává určité zkoušky, které vás mají posílit. A radí vám, abyste si hlídali rovnováhu, protože pokud si toho na sebe budete brát moc, může vás to úplně zabrzdit.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.