Velký horoskop na rok 2023 pro znamení Raka. Prožije vrcholy i pády

Rak 2023

Jaký bude rok 2023 pro znamení Raka? Budete bojovat s konkurencí, také řešit různé věci na úřadech, v bankách, státních institucích a také začnete žárlit. Zažijete kritiku, ale i krásné dny plné lásky, úspěch, radost a štěstí. Je na vás, co si vyberete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Myšlenka pro rok 2023: „S lehkostí opouštím minulost.“

Co vás čeká v důležitých oblastech vašeho života:

Práce

V práci vás čekají velké změny, ale týkají se především vás samotných. Musíte změnit něco uvnitř sebe a začnete s tím už na začátku nového roku. Pochopíte, že to je jediný způsob, jak se naučit zvládat stres. A taky se vám to podaří – už na jaře budete do své práce doslova zamilovaní. Bude se vám dařit ve všech ohledech. V létě a na podzim vás zahrne spousta práce a budete pracovat opravdu od rána do večera. Jelikož vás to baví, tak si ani neuvědomíte, že jste stále v práci. Myslete na sebe, hlavně na odpočinek, koncem roku ho budete potřebovat.

Peníze

Na začátku roku vám bude osud nakloněn. Budou vám proudit peníze, aniž byste pro to museli něco náročného udělat. Prostě se bude dařit a splní se vám sen mít dostatek financí na vše, co si přejete. Jen se začnete obávat, aby to nebyla jen iluze. Pozor na závist, která v jarních měsících bude už dost zřetelná. Koncem roku se začnete rozhodovat, kterou cestou se vydáte. Na úplném závěru roku už to s financemi nevypadá tak skvěle, protože budete hodně utrácet, což přinese nutnost překonat nějaké překážky.

Zdraví

V zimních měsících vás můžou potrápit bolesti kloubů a pohybového aparátu. U starších ročníků to může být i revmatismus. Na jaře se zase ozve alergie, ale na tu jste už nějaký ten rok připraveni, takže ji zvládnete opět skvěle. Trochu vás do postele položí chřipka, ale to bude potřeba vzhledem k vašemu pracovnímu nasazení. Tělo si prostě řekne svoje. V létě přijde nespavost, spojená ale spíše s psychikou. A koncem roku vás potrápí dušnost a kašel. Vše se však upraví a bude vám zase dobře.

Láska a vztahy

V prvních dnech nového roku se ve vztahu začnete vracet někam do minulosti. Budete muset otevřít staré rány a zranění vyléčit, jinak by váš vztah nebyl životaschopný. Události pak půjdou rychlostí blesku a osud vám bude zase nakloněn. Dostanete zprávu od partnera, že chce na vašem vztahu pracovat a že ho stále přitahujete. V létě budete s partnerem hodně cestovat. Možná vám některá s plánovaných cest nevyjde, ale i tak si užijete hodně radosti. Na podzim přijde první krize, kdy partner bude mít pocit, že chce být víc sám a nebude některé věci zase řešit, přesto se vše zase srovná. Na konci roku si vše vyjasníte a opět začnete znovu a vztah posunete.

Důležitá data pro vás na rok 2023: 8. 5., 6. 9., 24. 9., 12. 11.

Váš šťastný měsíc pro rok 2023: srpen

Na co si dát pozor v roce 2023:

V příštím roce zažijete všechny možné výšky, ale také nějaké pády. Těch pádů bude podstatně méně a je důležité, abyste jim nedávali důležitost. Nic z toho nebude tak velké drama, abyste tomu propadli, a pokud si udržíte pozitivní přístup, tak se všechny problémy brzo vytratí.

Co je pro vás v roce 2023 nejdůležitější:

V lásce si budete říkat, že jste vše už zažili a že vás nic nového nečeká. To se ale pletete. Díváte se na vše tak trochu pohledem dítěte. Máte před sebou ještě mnoho krásných chvil, jen uzavřete zranění z minulosti.

Nepříznivý měsíc 2023: prosinec

Rada pro vás na rok 2023: Nacházíte se v procesu hluboké a krásné proměny.

Váš zvířecí ochránce na rok 2023: žába

Vaše šťastná čísla na rok 2023: 1, 45, 78, 80, 88

Co důležitého prožijete v každém jednotlivém měsíci v roce 2023

Leden – budete hodně pracovat a nebudete mít vůbec čas na soukromý život

Únor – pokud plánujete rodinu, je ten nejlepší čas si ji pořídit

Březen – vášeň a měsíc plný energie a také skvělého sexu

Duben – přichází něco nového, co vám zaplní život radostí a vášní

Květen – máte před sebou více možností, budete stát na rozcestí a rozhodovat se

Červen – sklizeň, pokud jste v minulosti dobře zaseli, tak tento měsíc budete sklízet plody své práce

Červenec – uzavíráte věci z minulosti a ty, co neukončíte, vás budou nutit je uzavřít

Srpen – měsíc plný naděje, radosti a šťastných chvil plných nových očekávání

Září – může se vám stát, že zažijete beznaděj, ale dobře se s tím poperete

Říjen – měsíc plný řešení na úřadech, v bankách a také jiných státních institucích

Listopad – velké změny, které přicházejí i přesto, že se vám to nebude moc líbit

Prosinec – konflikty a hádky, možné rozchody

Horoskop štěstí na rok 2023 najdete ZDE:

Další horoskopy na rok 2023

Přečtěte si také