Velký horoskop na rok 2023 pro znamení Ryb. Mělo by vsadit na svou intuici

Ryby 2023

Jaký bude rok 2023 pro znamení Ryb? Okolí k vám bude často kritické, ale vy si ujasníte, co chcete, a nenecháte se zviklat, což nakonec zvedne vaši sebehodnotu a začnete pěstovat sebelásku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Myšlenka pro rok 2023: „Mám v sobě klid a mír.“

Co vás čeká v důležitých oblastech vašeho života:

Práce

S kolegou doděláte na začátku roku všechny resty z loňska. Budete to muset mít hotové hned první měsíc v novém roce. To vás hodně zaměstná, protože té práce nakonec bude víc, než jste si mysleli. Budete muset i vnitřně něco změnit, což vás v pracovní oblasti posune k většímu výkonu a radosti z práce. Na jaře vás v práci čekají hádky, nedorozumění, ale i vášeň pro to dotáhnout práci do konce. Podzim bude pro vás bohužel v práci nejnáročnějším obdobím, kdy vás čekají boje, konflikty, dohady a změny. Možná i nějaké stěhování v rámci práce. Na konci roku absolvujete hodně cest a pracovních schůzek, což bude hodně náročné, ale vše zvládnete a na konci roku už budete odpočívat.

Peníze

Začátkem roku budete mít k financím hodně majetnický vztah. Začnete i hodně šetřit, protože budete mít pocit nedostatku. Na jaře vám nějaký muž pomůže z období, kdy jste zažívali ztráty, a nabídne vám novou možnost výdělku. Peníze vám budou proudit, celé léto budete hýřit hojností a uvidíte i nové možnosti na investování peněz. Nebude potřeba vůbec šetřit. Na konci roku budete mít pocit, že jste na vše sami, ale to se brzo změní a přijde velká změna.

Zdraví

V počátcích roku budete mít problémy s plícemi a kašlem. Což vás hodně zastaví a budete muset doma více odpočívat. Na jaře vás zastihne chřipka a budete muset opět ulehnout a vyležet to. Na podzim si dejte pozor na slepé střevo nebo na zažívací potíže. V závěru roku vás potrápí ekzém nebo nějaké potíže s kůží a budete to muset řešit i s lékařem. Může to být i alergie. Je však zapotřebí, abyste si to do konce roku vyléčili a do nového roku měli klid.

Láska a vztahy

Pokud si už delší dobu přejete nový vztah a osudového partnera, tak na začátku roku budete mít příležitost. Přijdou rychlé a překvapivé příležitosti, jednou z nich bude seznámení s vaším potenciálně možným partnerem. Budete z toho trochu vyděšení. Zadaní zase prožijí možnost mít flirt s někým, koho náhodně potkají. Flirt a úžasný sex budete prožívat celé jaro. Bude to velice vzrušující, ale také velmi náročné. Na podzim začnete být trochu unaveni a pocítíte beznaděj. Což vám nakonec přinese nové začátky, které sice nebudou ještě konkrétní, ale už budete vědět, že vám něco nového začíná. Pozor si dejte na unáhlené závěry na konci roku. Pokud se s partnerem rozejdete, budete se cítit osamoceně.

Důležitá data pro vás na rok 2023: 29. 6., 4. 8., 30. 8., 24. 12.

Váš šťastný měsíc pro rok 2023: červen

Na co si dát pozor v roce 2023:

Vaše rozhodování vás občas může zavést do slepé uličky. Dejte na svoji intuici, ta vás zavede na správné místo ve správný čas. Osud vám bude nakloněn. Jen musíte vynaložit nějaké úsilí, nic nedostanete zadarmo. Jsou to vaše lekce, pokud se vám je nepodaří vyřešit, budou se opakovat.

Co vám rok 2023 přináší:

Okolí k vám bude často kritické, ale vy si ujasníte, co chcete, a nenecháte se zviklat, což nakonec zvedne vaši sebehodnotu a začnete pěstovat sebelásku.

Co je pro vás v roce 2023 nejdůležitější:

Buďte k sobě i okolí pravdiví a pak se vám otevřou možnosti, o kterých jste si mysleli, že už se nikdy neobjeví. Hlavně vás to posune ve vztahu a k lásce, která bude opravdová a natolik silná, že vás nic už nebude moct rozdělit. Musíte však věřit sami sobě a životu, že je k vám otevřený a přináší vám jen to dobré.

Nepříznivý měsíc 2023: prosinec

Rada pro vás na rok 2023: Opravdové poučení krystalizuje v zaslouženou moudrost. K dosažení toho, co hledáte, máte všechno, co potřebujete.

Váš zvířecí ochránce na rok 2023: sova

Vaše šťastná čísla na rok 2023: 23, 45, 78, 81, 90

Co důležitého prožijete v každém jednotlivém měsíci v roce 2023

Leden – změna vám přinese uzavření minulosti, ale také se s něčím rozejdete

Únor – práce, která pro vás bude splněným snem

Březen – náhlé ukončení nějakého vztahu s mužem, který přináší něco nového

Duben – promyslíte si všechna rizika a nakonec si zažádáte o půjčku

Květen – zamilovaná žena, která má štěstí

Červen – měsíc plný vášně, sexu a energie

Červenec – uzavření všech starých bolavých záležitostí

Srpen – velká láska, zamilovanost a možná žádost o ruku

Září – nic neřešíte a odpočíváte, měsíc odpočinku a relaxace

Říjen – rozhodování o vztahu a jeho prioritách, flirt v zaměstnání

Listopad – odpočinek od všech problémů a krátká dovolená

Prosinec – ztráty v lásce a beznaděj

Horoskop štěstí na rok 2023 najdete ZDE:

Další horoskopy na rok 2023

Přečtěte si také