Štír – Měsíční horoskop (červen 2022)

Štír červen

Na začátku června vám osud přinese nějaké tajemství týkající se flirtu. Můžete mít pocit, že jste na vztah sami, ale nebude tomu tak. Partner vám přinese lásku a váš vztah se stabilizuje. Jistoty pocítíte i v druhé půlce června a začnete přemýšlet o tom, že partner se k vám chová hodně dominantě, ale přináší vám hojnost zájmu. Koncem měsíce můžete trochu bojovat s tím, že se vám nebude chtít stěhovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem láska.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Vodnář

Vztahy

Pokud plánujete rozšířit rodinu, tak se vám to může podařit právě v měsíci červnu. Budete řešit své partnerství a osud vám přinese vášeň. Hned poté se pohnete v něčem, co dlouho stagnovalo v souvislosti s partnerem, a můžete s ním začít prožívat něco nového. Bude to váš splněný sen. A pak se zamilujete tak, že tomu nebudete věřit. Čeká vás něco nového a přináší to jistotu. Váš partner bude na konci měsíce na vztahu pracovat.

Práce

V prvních dnech června nebudete práci vůbec řešit, pak si od ní odpočinete, ale poté vám začne zase chybět. Budete mít pocit, že jí máte málo. A vnitřně zatoužíte po změně. Ta nastane a v druhé půlce měsíce se práce objeví a vy zase budete mít naději, že vše je tak, jak má být. Koncem měsíce vás čeká hodně práce.

Peníze

Na začátku měsíce vám peníze budou chybět, ale už na přelomu měsíce se peníze objeví a další přijdou na konci června.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Nespavost. Červená.

Přečtěte si také