Velká věštba na červen pro Štíry: Po prvotním zklamání přijde šťastnější období

Co čeká Štíry v krásném šestém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet a také z run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází Rytíř pentaklů, který předpovídá, že se budete učit nové věci, starat se o přísun nových informací, vzdělávat se, a také možná budete potřebovat vycházet lépe s lidmi kolem sebe, takže budete rovnat vztahy, které jsou založené na vzájemném respektu a pochopení.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem června vás něco doběhne. Možná byste chtěli jet na nějakou cestu a budete to muset odložit z důvodů, které jsou dané. Nicméně vy to dokážete ustát a pochopit.

Druhá dekáda už bude veselejší. Vybojujete si u nějakého člověka lepší ohodnocení nebo přijde nějaká zajímavá myšlenka, která bude pro vás mít v budoucnu cenu zlata.

Ve třetí dekádě budete řešit úřední záležitosti. Možná přijde rada od někoho staršího a moudrého, kterou byste rozhodně neměli podceňovat, protože vám dokáže otevřít oči ve chvíli, kdy vám někdo bude chtít provést něco nekalého.

Celý měsíc bude speciálně přát vztahům, které jsou utajované.

Jaké jsou děti narozené ve znamení Štíra?

Malý Štír je velmi chytrý, potřebuje se stále učit, spoustu věcí dokáže pochopit a někdy zkouší i to, co by zkoušet neměl. Co rozhodně nesnáší, je křivda. Když malému Štírovi někdo nějak ukřivdí, pamatuje si to často až do dospělosti.

Vaše runa na červen: Naudiz

Runa  Naudiz v překladu znamená nouze. Ve skutečnosti vám tato runa může hodně pomoci, protože jste dotlačeni k tomu, abyste se dostali ze situace, kterou už dál nehodláte snášet. Přinutí vás, abyste si pomohli sami.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.