Velký horoskop na rok 2023 pro znamení Vah. Přinese mu naději a nové začátky

Váhy 2023

Jaký bude rok 2023 pro znamení Vah? Pokud budete plni energie a vášně, přinese vám naději a také nové začátky. Pokud budete plni optimismu a naděje, mohou se vám vaše sny a přání splnit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Myšlenka pro rok 2023: „Své myšlenky stále měním.“

Co vás čeká v důležitých oblastech vašeho života:

Práce

Na začátku roku dostanete pracovní nabídku od nějakého známého. Zpočátku jí nebudete věřit a řeknete si, že to je nereálná představa. Jenže na jaře se to dozvíte znovu a už s konkrétními požadavky a dojde vám, že to je opravdu nabídka práce, jakou jste si vždycky přáli. Budete to sice muset ve vaší stávající práci opatrně oznámit a domluvit se na dohodě, pokud si ale dopředu vše připravíte, neměl by to být problém. Jen o tom musíte být přesvědčeni. Ještě kolem léta se budete v souvislosti s prací hodně rozmýšlet, ale na konci roku už zažijete pracovní jistoty a klid. Vše se vám podaří do konce roku vyřešit.

Peníze

Na začátku nového roku vám nabídnou zvýšení platu, což přijmete. Jenže ono to nebude tak rychlé, jak se bude na začátku zdát. Váš nadřízený to totiž nějakým způsobem zdrží a vy se dozvíte, že peníze navíc dostanete nejdříve před létem. Bude tedy lepší, když s těmi penězi nebudete hned počítat. Přineslo by vám to trápení a komplikace. Na jaře budete ještě překonávat finanční překážky, ale v létě už nastane finanční klid. Na podzim se vrátí trochu problémů, což opět zkomplikuje situaci. Závěrem roku se ale vše uklidní a dostanete se do větší pohody.

Zdraví

Začátkem nového roku vám budou chybět minerály a vitamíny. Je dobré doplnit především železo, protože budete anemičtí. To způsobuje vaše zadýchávání se do schodů a častou bolest hlavy včetně nechutenství. Také vám chybí vitamín B, nejlépe vám udělá B12 a kyselina listová. Postupně doplňte magnezium a zinek. A uvidíte, jak se vám uleví a únava se zmenší. S nedostatkem vitamínů a minerálů souvisí i to, že trpíte nespavostí. Pak jste hodně unaveni. Vše doplníte a v létě se budete cítit úžasně a zdravě. Ke konci roku si nechte zkontrolovat zrak, mohl se vám zhoršit a kvůli tomu můžete trpět bolestí hlavy.

Láska a vztahy

Hned po Novém roce se s partnerem seberete a odjedete na dovolenou. A na dovolené se vám podaří srovnat nějaká nedorozumění, která jste měli už před rokem nebo možná i více lety. Budete to brát jako velkou výhru, ale stejně o všem budete dlouho přemýšlet i po návratu z dovolené. Dojde vám, že se musíte vnitřně změnit a dovolit si milovat a nechat lásku proudit do vašeho života. Tu změnu musíte udělat jen vy sami. A najednou se začne měnit i váš partner a uvidíte, že všechny překážky se začnou řešit samy od sebe. V létě už budete ve stadiu, kdy zjistíte, že láska je opravdová a že vaše změna funguje. Na konci roku uzavřete minulost a budete od všeho řešení odpočívat.

Důležitá data pro vás na rok 2023: 4. 4., 27. 4., 29. 6., 3. 9.

Váš šťastný měsíc pro rok 2023: leden

Na co si dát pozor v roce 2023:

Pokud neplánujete rodinu a nechcete zatím plodit děti, tak si na to celý rok dávejte pozor. Budete k tomu hodně náchylní. Překážky, které budete překonávat v lásce, vás však hodně posunou a vy si spoustu věcí uvědomíte.

Co je pro vás v roce 2023 nejdůležitější:

Nelpěte na ničem, co už je mrtvé a nefunkční. Snažte se toho všeho zbavit. Pracujte i s vašimi závislostmi. Spíš více pěstujte lásku a hojnost všeho, co vám funguje a co vás naplňuje. Překonáte díky tomu hodně překážek.

Nepříznivý měsíc 2023: říjen

Rada pro vás na rok 2023: Vždy je všeho dostatek.

Váš zvířecí ochránce na rok 2023: losos

Vaše šťastná čísla na rok 2023: 65, 71, 86, 89, 91

Co důležitého prožijete v každém jednotlivém měsíci v roce 2023

Leden – velká láska, zasnoubení, žádost o ruku, zamilování

Únor – uzavření minulosti a vyřešení všech problémů

Březen – nabídka nové práce

Duben – přichází velká změna, díky které překonáte překážky

Květen – odpočinek, všechny problémy se odloží a nebudou se řešit

Červen – sklizeň toho, co jste zaseli v minulém roce

Červenec – stabilní muž plný vášně a energie, co vidí věci realisticky

Srpen – dominantní muž přinášející vám harmonii a vyřešení minulosti

Září – posun ve vztahu a cestování, pozor na žárlivost

Říjen – pozor na rozchod s partnerem kvůli žárlivé hádce a majetnickým sklonům

Listopad – pocit osamocení, že jsme na vše sami

Prosinec – jednou nahoře a podruhé dole

Horoskop štěstí na rok 2023 najdete ZDE:

Další horoskopy na rok 2023

Přečtěte si také