Velký horoskop na rok 2023 pro znamení Vodnáře. Čekají ho změny v oblasti vztahů

Vodnář 2023

Jaký bude rok 2023 pro znamení Vodnáře? Čekají vás velké změny, především v oblasti vztahů, budete k sobě pravdivější a otevřenější, a to vám přinese hodně práce na vztahu, ale také velké pozitivní změny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Myšlenka pro rok 2023: „Vzdávám se všech starých ran.“

Co vás čeká v důležitých oblastech vašeho života:

Práce

Na počátku roku budete přemýšlet nad svojí prací, nad svým darem a nad tím, co byste opravdu chtěli. Uvědomíte si, že se honíte za něčím, co vlastně v nitru nechcete. A začnete sami sebe trochu manipulovat, protože se ozve váš strach. Intuice vám bude říkat, abyste práci změnili a našli si to, co opravdu chcete dělat, ale strach vás bude tlačit ke zdi. V létě si budete připadat v práci osamoceni a že vám nikdo nerozumí. Na jednu stranu budete mít majetnické pocity týkající se vaší práce, ale na druhou stranu víte, že je nutné přijmout změnu. A tu přijmete na konci roku a uděláte tu správnou akci.

Peníze

Čeká vás překonávání překážek, které zvládnete, ale nebude se vám to vůbec líbit. Přepadne vás pocit, že už do konce života nebudete dělat nic jiného než řešit svoje finance. Na jaře dokonce o nějaké peníze přijdete a budete si muset vzít půjčku, což vás ještě více deprimuje. Jenže tenhle fakt vás nakopne k tomu, abyste začali finance řešit a postavili se k nim jinak, než jak jste se doposavad stavěli. A na konci roku už nebudete žádné finance řešit, budou totiž vyřešené. Podaří se vám zajistit si finanční stabilitu a ta vám pomůže se naprosto uklidnit.

Zdraví

V lednu začnete mít výčitky po vánočním hodování a začnete každý den cvičit. Jenže to přeženete a úplně se odrovnáte. Začne to bolestí zad, kterou budete muset řešit rehabilitací, což se vám nakonec podaří zvládnout. Jenže vy se opět dáte do namáhavého posilování a tentokrát to odnesou vaše klouby a pohybový aparát. Na přelomu jara a léta nejvíc pocítíte kolena a kyčle. Na podzim se ozve zažívání a budete řešit střídavě žlučník, slinivku a žaludek. Koncem roku vás potrápí problémy s kůží.

Láska a vztahy

V prvních měsících nového roku budete řešit především rovnováhu ve vztahu a to, co jste vloni zaseli, začnete sklízet. Bude pro vás platit rčení „jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá“. Bude to však vcelku klidné období. Na jaře se vám ozve některá z vašich minulých lásek. Dostanete zprávu, ve které vám sdělí, že vás miluje a že pro ni znamenáte stabilitu života. Zmíní se i o tom, že má deprese z toho, že mezi vámi už nic není a že cítí beznaděj. Bude to krásné vyznání lásky. Pro vás to bude příznivá zpráva, protože jste na toho člověka nedokázali zapomenout, a i když budete opatrní, tak se znovu zamilujete. Koncem roku začnou přicházet velké změny a vy budete společně překonávat překážky.

Důležitá data pro vás na rok 2023: 29. 6., 3. 9., 4. 11., 25. 12.

Váš šťastný měsíc pro rok 2023: červen

Na co si dát pozor v roce 2023:

Vaše jistoty budou pouze zdánlivé a mohou se vám zhroutit jako domeček z karet. Budete to hodně řešit, ale možná je lepší na tom zapracovat než to jen vnitřně v sobě řešit. Dejte si pozor na nereálné představy.

Co vám rok 2023 přináší:

Velké změny, především v oblasti vztahů, budete k sobě pravdivější a otevřenější, a to vám přinese hodně práce na vztahu, ale také velké pozitivní změny. Nebraňte se změnám, jsou pro vás prospěšné.

Co je pro vás v roce 2023 nejdůležitější:

Jistoty, které máte, si budete muset znovu vybudovat a nebude to jednoduché. Je nutno překonat spoustu překážek, ale ty překonáte a přinese vám to něco nového, stabilnějšího a hlavně dlouhodobého.

Nepříznivý měsíc 2023: prosinec

Rada pro vás na rok 2023: Pomalý a vytrvalý běžec vyhrává závod.

Váš zvířecí ochránce na rok 2023: srnec

Vaše šťastná čísla na rok 2023: 35, 50, 55, 78, 89

Co důležitého prožijete v každém jednotlivém měsíci v roce 2023

Leden – obdržíte zprávu týkající se hlavně práce a úřadů

Únor – osud přináší konflikt a beznaděj, protože nemáte žádnou zpětnou vazbu

Březen – měsíc plný rozhodování, budete mít před sebou dvě cesty, jedna je nic neřešit, druhá je akce

Duben – setkání, které vám přinese nové začátky, ale i konflikt a vyříkání si některých nedorozumění

Květen – uzavření záležitostí z minulosti a rozchod s toxickými lidmi

Červen – nový vztah s mužem a vášnivý měsíc plný sexu

Červenec – odrazování od lásky a odpočinek

Srpen – ztráty na dovolené a možné žárlivé scény

Září – beznaděj kvůli změně a nový vztah

Říjen – překonání překážek, rozchod se stabilitou

Listopad – hádky v lásce, ale i práce na lásce a vztahu

Prosinec – deprese kvůli partnerovi a problémy s dovolenou

Horoskop štěstí na rok 2023 najdete ZDE:

Další horoskopy na rok 2023

Přečtěte si také