Denní horoskop BERANA na 16. 12. 2022

Beran 16. 12. 2022

Dnes se příliš nezabývejte detaily. Pokud se budete snažit zdokonalit každý aspekt balíčku ještě před jeho odesláním, nakonec vám ujede vlak a balíček vůbec neodejde. Udržujte věci v rychlém pohybu. Nedělejte si tolik starostí s nepodstatnými záležitostmi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete zapálit mnoho srdcí. Zdá se, že z vás vyzařuje hloubka a velké tajemství a že jste pro ostatní nesmírně svůdní. Proto se nedivte, když dostanete poměrně dost nabídek. Ale nepodlehněte hned první lákavé, která se vám naskytne. Máte tolik možností, že se můžete rozhodnout pro něco opravdu výjimečného.

Práce

Prvek vaší práce bude pravděpodobně značně výbušný. Chystá se nějaká válka a vy se jí nemůžete vyhnout. S největší pravděpodobností se ocitnete přímo v palebné linii. Mějte neustále na očích celkový obraz.

Peníze

Ve vašem domě se nyní odehrává mnoho změn týkajících se peněz jiných lidí, což naznačuje získávání finančních prostředků a splácení dluhů. Pokud rozjíždíte nový podnik, je čas oslovit investory a rizikové investory, Napsání a úprava dokonalého podnikatelského plánu vám pomůže všechny přesvědčit. Možná zjistíte, že větší subjekty vám mohou nabídnout nejlepší nabídku do budoucna.

Zdraví

Nevědět, kdy se zastavit a kdy pokračovat, může být skutečným zdrojem úzkosti. Představte si kozlíka na hoře, který si není jistý svým dalším krokem. Ostatní mohou říkat, že děláte z ničeho velkou vědu, ale uvnitř cítíte úzkost. Nevšímejte si jich. Svou úzkost však neignorujte. Vytvořte si zvyk dělat věci, které uvolňují napětí a uklidňují vaši úzkost. Naplánujte si čas, kdy se budete nějakým způsobem hýčkat, a dodržujte ho: je to ale preventivní opatření, ne lék na příznaky.

Přečtěte si také