Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 12. 11. 2023

Blíženci 12. 11. 2023

Romantika je dnes na prvním místě vašeho seznamu priorit. S partnerem můžete vést hluboký rozhovor a možná si v něm ujasníte své pocity ohledně vztahu. Mohou se objevit i další záležitosti, které vás oba zajímají, což je dobrým znamením pro vaši budoucnost. Nepodléhejte pokušení poukazovat na partnerovy chyby. Jen v klidu řekněte, co potřebujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Všechny rozhovory se skládají ze slov, ale mezi skutečnou a povrchní výměnou názorů existuje jemný rozdíl, který je třeba si uvědomit. Můžete zjistit více o tom, jak komunikujete s nejbližší osobou. Dovolte si říkat, co cítíte, a nepředstírejte opak. Naučíte-li se mluvit z hloubi svého srdce, dostanete se na zázračné nové území.

Práce

Zaměřením se na každodenní úkoly a povinnosti pravděpodobně získáte důležité informace týkající se vaší kariéry. Tyto cenné informace budou přicházet jemnými kanály vašeho srdce a ne vířícími hlasy ve vaší hlavě. Naslouchejte svému nitru.

Peníze

Nyní máte harmonický aspekt, který ovlivňuje vaše zaměstnání a zdraví. Je důležité být vstřícní v obchodní komunikaci. Obcházení kolem horké kaše vám nepřinese povýšení ani výplatu. Zároveň zůstaňte diplomatičtí a vyvarujte se ostrých a náročných požadavků. Vše je o rovnováze.

Zdraví

Pod vlivem dnešní nebeské atmosféry můžete být motivováni k velkým úspěchům. Pokud jste v poslední době jeli na prázdno, je to pro vás povzbuzení, které jste potřebovali k tomu, abyste se dostali do dalších výšin. Během tohoto tranzitu může být problémem také odpor, a proto se snažte být zdraví po všech stránkách: pijte hodně vody, každý den cvičte a jezte potraviny, které souhlasí s vaším systémem. Za každou cenu se vyhýbejte nezdravému jídlu a nadbytku cukru  to není to, co právě teď potřebujete.

Přečtěte si také