Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 12. 8. 2022

Blíženci 12. 8. 2022

Možná se vám dnes zvedla srst v reakci na něčí silný názor. Nechcete ustoupit, Blíženci. Hoří ve vás žhavý oheň. Využijte této síly moudře. Snažte se ji nepoužívat agresivním způsobem vůči těm, které nechcete urazit. Hlídejte si záda a udržujte svou energii čistou. Máte moc ovlivnit poměrně velké množství lidí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte tři možnosti: můžete utéct, zahrabat se do země, nebo z celého srdce přijmout zdánlivě rychlý objekt, který se k vám řítí plnou parou. Díky nebeskému aspektu, který je ve hře, si můžete užít jedinečnou příležitost s někým, kdo se sice velmi liší od normálu a rozhodně je rychlokvaška, ale ve skutečnosti vám vyhovuje až na půdu. Mohla by vzniknout zajímavá dvojice.

Práce

Ostatní lidé vás dnes mohou velmi zastrašovat. V důsledku toho pro vás může být těžké postavit se a říct, čemu věříte. Pamatujte, že váš hlas je stejně důležitý jako hlas druhého člověka. Není čas na to, abyste se stáhli do pozadí.

Peníze

Může se zdát, že se s ohledem na peněžní aspekty a hodnoty ve vašem domě vracíte zpět. Možná máte na mysli peníze, ale věci se stále odkládají nebo vám stojí v cestě. Je to šílené a naštěstí dočasné. Dobrou zprávou je, že je snadné komunikovat ve všech oblastech vašeho života. Pokud potřebujete bankovní půjčku, dejte si dohromady dokumentaci a jděte si pro ni.

Zdraví

Dnešní planetární aspekt posílí vaše povědomí o zdravotních problémech. Výrazně podpoří také vaši osobní sílu, protože tyto energie mohou působit i na silné posílení náročných aspektů vaší osobnosti. Vzhledem k tomu, že jsou přítomny i další náročné tranzity, může to znamenat drama. Abyste neztratili rovnováhu, dodržujte svůj zdravotní režim - zejména cvičení!

Přečtěte si také