Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 12. 9. 2022

Blíženci 12. 9. 2022

Blíženci, ve skupině, s níž jste spjati, by mohlo dojít k rozladění. To, co začalo jako setkání, by mohlo skončit neshodami. Možná budete v pokušení všechny pokárat, ale to není dobrý nápad. Bitvu nezastavíte a všichni zúčastnění budou ve špatné náladě, ať už uděláte cokoli. Nejlepším řešením je odejít. Skupina pravděpodobně stejně ničeho pozitivního nedosáhne.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes budete muset uchýlit k hloubavé konverzaci, abyste zaujali toho, koho tajně zbožňujete. Mají totiž nějaké velmi zajímavé názory, o které by se rádi podělili s druhým. Museli byste je však přesvědčit, že i vy se vášnivě zajímáte o totéž. Ať už je situace jakákoli, rozhovor zakryje spoustu hříchů.

Práce

Zlobení se na ostatní je nepřiměje pracovat rychleji nebo efektivněji. Pokud něco, váš hněv na lidi je pouze zpomalí. Namísto vedení války uzavřete s ostatními mír. Ostatní se vám odvděčí laskavostí a respektem.

Peníze

Přemýšlíte o tom, že byste změnili způsob, jakým pracujete, a jak své nápady uvádíte do světa. Podpůrný aspekt znamená, že byste si mohli snadno přenést práci domů, začít nové domácí podnikání nebo převést svou současnou práci na něco, co se týká domova, například na stavbu nebo výzdobu. Jediná výzva spočívá v tom, že vaše ego může mít problém se změnám přizpůsobit.

Zdraví

Možná cítíte určitý tlak, abyste měli vše vyřešené. Ale pamatujte, že nikdo nikdy nemá všechno vyřešené! Pamatujte na přísloví: Chybovat je lidské, odpouštět božské. To neznamená jen odpuštění druhým – musíte se naučit ocenit svou vlastní schopnost odpustit sami sobě. Odsuzování vám zabrání naslouchat vlastní intuici. Mezi vaše základní potřeby patří dobře jíst, dostatečně odpočívat a cvičit. Se všemi třemi body začněte ještě dnes!

Přečtěte si také