Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 13. 11. 2022

Blíženci 13. 11. 2022

Vaše soutěživost může být v dnešních aktivitách silnou silou. Než se v nějaké situaci příliš emocionálně projevíte, použijte logiku a tvrdá fakta, abyste obhájili svůj postoj. Dobře promyšlené argumenty podané jasně a stručně budou účinnější než emocionální výbuch plný slz a ostrých slov.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Průběh dnešních událostí na vás může mít zásadní pozitivní vliv. Zatímco v poslední době jste možná běželi na poměrně vysoké obrátky, možná budete nuceni zpomalit a zamyslet se nad tím, kam vlastně směřuje vztah, do kterého jste se zapojili, a jaké jsou vaše motivy, proč jste se do něj vůbec zapojili. Nějaké hluboké a pečlivé zamyšlení nad tímto tématem může být velmi cenné.

Práce

Jste důležitou součástí většího celku. Práce, kterou děláte, je významná a má smysl. Dnes se pravděpodobně dostaví napětí, ale nenechte se jím vyvést z míry. Podívejte se na celkový obraz a vydržte navzdory svým protivníkům. Buďte silní.

Peníze

Nyní máte harmonický aspekt, který ovlivňuje vaše zaměstnání a zdraví. Je důležité být vstřícní v obchodní komunikaci. Obcházení kolem horké kaše vám nepřinese povýšení ani výplatu. Zároveň zůstaňte diplomatičtí a vyvarujte se ostrých a náročných požadavků. Vše je o rovnováze.

Zdraví

Pod aspektem dne by bylo vhodné dát si pozor na chybnou komunikaci. Zvláštní pozornost byste měli věnovat při vytváření plánů nebo domlouvání virtuálních pracovních schůzek. Operujte s předpokladem, že pokud se něco může pokazit, pravděpodobně se to pokazí! Je to příležitost věnovat mimořádnou pozornost tomu, co skutečně potřebujete ostatním sdělit. V případě pochybností zavolejte a potvrďte si své domněnky. Dávejte si také pozor, kam šlapete  zvyšuje se pravděpodobnost, že zakopnete.

Přečtěte si také