Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 14. 3. 2023

Blíženci 14. 3. 2023

Blíženci, vaše umělecké nadání by se dnes mohlo dobře uplatnit při opravách všeho, na čem pracujete. Možná budete chtít vymalovat, vystavit nové rostliny či obrazy nebo udělat cokoli jiného, co by vám dodalo na kráse. Není to jen zábava. Jak proces práce, tak konečný výsledek by vám měly zvednout náladu a povzbudit vás na několik dalších dní. Bavte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nesnažte se před pravdou skrývat, protože vám nesmírně pomůže, když budete vědět, na čem jste. Postavení planet vám umožní poznat, že některé aspekty vašeho vztahu vám brání projevit se tak svobodně, jak byste si přáli. To vše se však brzy změní, protože si uvědomíte, že nyní musíte promluvit.

Práce

Klíčovým tématem pro vás bude spolupráce. Můžete si být jisti, že komunikace s ostatními bude probíhat velmi dobře. Ostatní lidé jsou naladěni na stejnou vlnovou délku jako vy, díky čemuž půjdou všechny práce hladčeji a snadněji. Dosáhněte na vrchol.

Peníze

Cítíte se svobodnější a můžete riskovat v komunikaci. To přináší ovoce, pokud jde o hledání nového zaměstnání nebo snahu o překonání finančních potíží. Máte nejednu příležitost vydělat si více peněz tím, že přijmete práci navíc nebo práci na částečný úvazek. Vaším pracovním sektorem však otřásají aspekty, které vám mohou být nepříjemné. Pokud se vám nyní zdá vaše firma nestabilní, vytiskněte si životopisy a začněte je rozesílat.

Zdraví

Dnešek je dobrou příležitostí, jak omezit svou touhu hledat uspokojení jinde. Zkuste se zaměřit na spokojenost s vlastním tělem. To by mohlo vyžadovat práci v mnoha oblastech vašeho života, nejen ve stravě a cvičení. Přijetí vlastního těla je však celoživotní záležitostí a dobře si posloužíte, když se dokážete otevřít tomu, co k němu skutečně cítíte. Planetární aspekt dne vám pomůže vidět pravdu pod ochrannou slupkou popírání.

Přečtěte si také