Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 15. 8. 2022

Blíženci 15. 8. 2022

Blíženci, požádejte o to, co potřebujete, a dostanete to. Nečekejte, až k vám odměna přijde sama. Toto je jeden z těch dnů, kdy činy mluví hlasitěji než slova. Nečekejte, že vám ostatní budou číst myšlenky. Pokud něco chcete, jděte si za tím. Do vašeho dne může proniknout prvek neočekávaného, takže buďte ve střehu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská konjunkce přináší zajímavé zážitky v oblasti lásky a romantiky. Máte šanci dovést jednu konkrétní osobu k výšinám vášně nebo do hlubin citů, případně k obojímu, pokud zvládnete tolik ohně v jeden den. Pokud to nedokážete a přejete si být trochu odtažití, jistě to dokážete, ale můžete přijít o skvělou příležitost.

Práce

Někdo není tak intuitivní jako vy, a to vás poněkud frustruje. Bohužel musíte této osobě naslouchat. I když byste nejraději odešli sami, nakonec vám bude prospěšnější, když se budete držet skupiny.

Peníze

Může se zdát, že se s ohledem na peněžní aspekty a hodnoty ve vašem domě vracíte zpět. Možná máte na mysli peníze, ale věci se stále odkládají nebo vám stojí v cestě. Je to šílené a naštěstí dočasné. Dobrou zprávou je, že je snadné komunikovat ve všech oblastech vašeho života. Pokud potřebujete bankovní půjčku, dejte si dohromady dokumentaci a jděte si pro ni.

Zdraví

Tento aspekt dne udržuje všechny ve střehu, protože v tomto období není tak snadné komunikovat. Pokud má něco propadnout v komunikaci, stane se tak pravděpodobně během tohoto tranzitu. V přátelských nebo pracovních vztazích (na rozdíl od blízkých vztahů mezi čtyřma očima) můžete narazit na něco znepokojivého. Zůstaňte v kurzu a zaměřte se na sebe a svůj zdravotní režim. Pamatujte, že i to pomine!

Přečtěte si také