Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 23. 12. 2023

Blíženci 23. 12. 2023

Přichází den, kdy se vám dostane dlouho očekávané pozornosti nebo uznání. Skoncovali jste s problémy, které jste zažili během minulého měsíce, a vstoupili jste do klidnějšího období. Ti, kteří vás ještě nedávno mohli jen kritizovat, nenacházejí dostatek slov, aby vás pochválili. Berte komplimenty za bernou minci. Není nic špatného na tom, že jste se sebou spokojeni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Důvodem, proč pociťujete určitou prázdnotu v oblasti romantiky, je možná to, že ve vašem životě je v současné době velmi málo prostoru pro vztah, který hledáte. Astrální energie dne vám dodává víru v sebe sama a ve vaši schopnost přilákat tu správnou osobu. To nejdůležitější, co však můžete právě teď udělat, je přeorganizovat svůj rozvrh a udělat si čas, aby se objevil.

Práce

Jste rádi, že dnes můžete nechat práci na jiných, a to je v pořádku. Přenechejte co nejvíce práce jiným lidem. Lépe se dnes cítíte jako dirigent kapely než jako jeden z hráčů. Veďte místo toho, abyste se nechali nachytat na všechnu tu hrubou práci.

Peníze

Je to pro vás týden plný rozporů. Aspekty vám umožňují získat větší sebedůvěru v to, kým jste a jak se stavíte ke světu. Jakmile zmizí vaše pochybnosti, můžete se soustředit na to, na čem skutečně záleží. Výdaje na rodinu, romantiku a děti nejsou špatné, pokud vás divoce nevyvedou z míry. Dodržování rozpočtu ukazuje, jak moc vám na něm záleží.

Zdraví

Plavání je cvičení, které prospívá tělu i mysli, a není to drahý sport. Ať už jste začátečník, nebo středoškolský šampion, zkuste tento krásný sport s nízkou zátěží zařadit do svého života. Posiluje kapacitu plic a zároveň tonizuje celé tělo.

Přečtěte si také