Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 31. 10. 2022

Blíženci 31. 10. 2022

Je někdo z vaší domácnosti pryč? Váš domov by se mohl na chvíli stát osamělým místem. Chybí vám spolubydlící, ale zároveň si užíváte samoty a klidu, které vám umožňují dohnat resty, mezi něž může patřit i spánek! Sny, které se vám dnes večer zdají, by mohly přinést náhled na řešení v oblasti podnikání a financí. Ráno si je zapište. Budete si je chtít zapamatovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Když si o věcech promluvíte, konečně se dostanete k jádru problému, který vás už nějakou dobu trápí. Budete si chtít sednout s milovanou osobou a vyříkat si to na rovinu. To vám oběma skutečně pomůže prozkoumat hlubší city, které k sobě oba chováte, a umožní vám to obnovit své závazky.

Práce

Dnes jste obzvláště nakloněni týmové práci, takže se pusťte do projektu, který jste chtěli založit, a pozvěte někoho z týmu, aby se k vám připojil. Zní to jako zábava, ale realita je taková, že byste se mohli příliš roztahovat, pokud nebudete mít podporu ostatních členů týmu.

Peníze

Díky šťastnému aspektu, který ovlivňuje vaši oblast zábavy, romantiky, rodiny a dětí, je vše v pořádku, pokud jde o dosažení peněžního cíle. Snažte se zahrnout rodinu, děti a zábavu do všeho, co děláte, abyste si vydělali na živobytí. Přístup k vaší dětské stránce prostřednictvím fantazie může dát vzniknout úžasným nápadům na vydělávání peněz, které můžete bez větších problémů uvést do praxe. Peníze následují okamžitě poté.

Zdraví

Dávejte pozor, zda dáváte více druhým lidem, než kolik dáváte sami sobě. Můžete být pod vlivem současného vesmírného klimatu, který by mohl váš přirozený sklon být strážcem svého bratra přivést na nezdravou úroveň. Abyste se ujistili, že zůstanete soustředění, hlídejte si, co jíte, a několik dní přijímejte jen velmi málo sacharidů (pokud vůbec nějaké). To vás přiměje soustředit se sami na sebe a také sníží druh cukrové energie, která pohání roztěkanost.

Přečtěte si také