Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 7. 1. 2024

Blíženci 7. 1. 2024

Blíženci, blízký příbuzný může být nemocný nebo mít jiné problémy a vy si dnes můžete dělat příliš velké starosti kvůli nedostatku komunikace s touto osobou. Pokusy o telefonování mohou skončit nezvedáním telefonů nebo opakovanými vzkazy v hlasové schránce. Dbejte však na to, abyste zůstali soustředění a objektivní. Váš příbuzný se pravděpodobně zotavuje z toho, co ho trápilo. Vydržte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš mozek dnes opravdu pracuje přesčas, zejména kvůli současné astrální energii. Potíž je v tom, že to, co chcete, a to, co si myslíte, že chcete, jsou dvě různé věci. Možná jste se nechali svést k přesvědčení, že víte, kam určitý vztah směřuje. Ve skutečnosti však, pokud na chvíli popustíte uzdu, můžete zjistit, že to dopadne ještě lépe.

Práce

Vaše celková nálada je docela dobrá, ale komunikace s ostatními se zdá být špatná. Místo toho, abyste se dostali k jádru problémů, tancujete kolem nich. Místo toho byste měli proniknout přímo k jádru věci. Budete za to pochváleni.

Peníze

Máte jedinečné komunikační schopnosti, díky kterým dokážete své myšlenky a cíle předat nadřízeným v práci. Je to jako lekce výkonnosti. Máte na to, abyste prosadili svůj názor, ať už jde o prezentaci nebo žádost o zvýšení platu. Aspekty vám pomohou posunout se vpřed, ovlivnit skupiny a samostatnou práci. I když možná pracujete sami, máte velkou finanční podporu.

Zdraví

Díky dnešnímu tranzitu se můžete cítit motivováni k účasti na nějaké skupinové činnosti, která zahrnuje plánování a pomoc druhým. I kdyby šlo o malou narozeninovou oslavu pro přítele, respektujte tuto svou potřebu zapojit se do šíření pocitu sounáležitosti. Abyste pocit účasti zažili naplno, nezapomeňte si zacvičit a rozproudit krev. Když se cítíte fyzicky zapojeni vlastní silou, jste více uzemněni a připraveni dávat.

Přečtěte si také