Denní horoskop KOZOROHA na 26. 12. 2023

Kozoroh 26. 12. 2023

Obzor je zahalen pochybnostmi. Pociťujete frustraci, kterou vám přinesla nedávná rozhodnutí týkající se vašeho milostného života. Jinými slovy, začínáte být chladní. Dnes se musíte opřít o svou vůli a sebeovládání, abyste se realisticky postavili svým problémům a zároveň přemohli své obavy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konfigurace vám dává plné povolení být sami sebou. To by mělo být snadné, protože obecně nemůžete dělat nic jiného než být tím, kým jste. Lidé vás budou považovat za odlišné a vzrušující a budou chtít také poznat tajemství vašeho přirozeného charismatu. Možná budete muset potenciální nápadníky spíše odhánět, než abyste se je snažili přilákat. Život a láska jsou na vaší straně. Užijte si to!

Práce

Důležité zprávy vám přijdou prostřednictvím počítače. Pokud hledáte novou práci, podívejte se na internet. Příležitost, na kterou čekáte, je zveřejněna na webových stránkách. Stačí, když si najdete čas a najdete ji. Nové technologie vás dovedou k vašim cílům.

Peníze

Pokud chcete něco změnit ve svém pracovním a finančním životě, je tento týden tou správnou příležitostí. Váš komunikační sektor se rozšiřuje, což vám dává jedinečné schopnosti, díky nimž dokážete prosadit svůj názor u kohokoli, od vrcholu potravinového řetězce až dolů. Zároveň se mění váš společenský okruh, protože vyřazujete lidi, kteří neslouží vám ani vašim životním cílům. Peníze plynou z toho, že se řídíte pokyny svého srdce.

Zdraví

Vyvážení našich životů se může stát výzvou. Nyní je vhodná doba zamyslet se nad rovnováhou, pokud jde o vaše zdraví. Je v rovnováze to, čím krmíte své tělo? Vystavujete svůj organismus škodlivým látkám, nebo ho naopak připravujete o životně důležitý odpočinek? Přemýšlejte v tomto duchu, když plánujete své dny: Poskytujete svému tělu dostatečnou výživu a myslíte na roky, které máte před sebou na této zemi? Může to být vážný úkol, ale nezapomeňte, že to může být i zábava. Cvičení s přítelem, pokud je to možné, je dobré pro ducha.

Přečtěte si také