Denní horoskop LVA na 23. 11. 2022

Lev 23. 11. 2022

Dnes konečně poznáte, jaké to je mít věci na starosti. Dokonce budete mít pocit, že jste se pro to narodili. V každém případě budete tento den krásně koordinovat. Jste maestro, který diriguje plný orchestr. Celý den budete říkat lidem kolem sebe, co mají dělat. Není to zábava cítit takovou osobní moc?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mezi vámi a milovanou osobou může dojít k mnoha srdečným rozhovorům, což může být jen dobře. Pokud se v souvislosti s nějakým problémem z minulosti nahromadila bolest nebo zášť, vyčistěte vzduch, dokud máte příležitost.

Práce

Vše pro vás probíhá velmi hladce. Všichni kolem vás oceňují a milují váš vtip a šarm. Vtipy a historky, které vyprávíte v jídelně nebo o přestávce, se stávají vrcholem dne. Získali jste si srdce ostatních.

Peníze

Vesmír nyní podá pomocnou ruku každému, kdo pracuje – nebo se snaží pracovat – doma. Vzhledem k tomu, že astrální aktivita se odehrává ve vaší oblasti domova a vnitřních emocí, můžete zažívat bouřlivé pocity nebo mít problémy s tím, aby se váš domov stal klidným místem pro práci. Mezitím je zde energie, která vám umožní přesunout podnikání do vašeho domova za předpokladu, že vynaložíte určité úsilí na to, abyste si určili, jak si uspořádáte své dny.

Zdraví

Nejste tak bezmocní, jak si myslíte. Bez ohledu na to, co si myslíte, že nelze zvrátit, někde uvnitř se skrývá emocionální odvaha, která je nutná ke změně směru věcí. Pokud už je to nějaký čas, co jste naposledy cvičili, udělejte dnes jen něco málo: choďte co nejvíce pěšky, včetně chůze na schůzku nebo na nákup, místo abyste jeli autem nebo autobusem. Pamatujte, že každá cesta začíná prvním krokem. Zhluboka se nadechněte a dodejte si odvahu, abyste to udělali.

Přečtěte si také