Denní horoskop LVA na 28. 12. 2022

Lev 28. 12. 2022

Váš obvykle spolehlivý úsudek se dnes může zdát zastřený emocemi. Možná se nedokážete rozhodnout mezi různými způsoby jednání. Nebo se možná cítíte roztěkaní a nedokážete se soustředit na to, co je třeba udělat. Nebojte se věci odložit a pracovat na něčem méně náročném. Zítra se vám věci budou zdát jasnější. Stravte den odpočinkem. Zapomeňte na chvíli na práci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Protože podobné přitahuje podobné a protiklady se také přitahují, co máte dělat, když stojíte před dilematem volby mezi nimi? Planety vyzařují energii, která naznačuje, že pokud máte na výběr ze dvou nebo možná i více schůzek, můžete se přimluvit za tu, která je pro vás nejvhodnější. Proveďte nějaký lstivý rozhovor a přitom předstírejte, že jim vyprávíte svůj životní příběh. Určitě vás něco napadne!

Práce

Spojení, na které jste čekali, se uskuteční dnes. Máte všechny důvody pro to být optimističtí, pokud jde o projekt, na kterém pracujete, nebo o dohodu, ve kterou doufáte. Úspěch je dnes na cestě. Gratulujeme.

Peníze

Podpůrný aspekt vám dává pevný základ, na kterém můžete stavět své peněžní sny. Jiný aspekt otřese vašimi blízkými vztahy a donutí vás zamyslet se nad tím, jak každý z nich přispívá k vašemu životu. Pokud to není mnoho, může být propuštění některých z nich vstupenkou k většímu štěstí. Mezitím se vaše nápady, výrobky a služby dostanou k většímu počtu zákazníků. Úspěch není daleko.

Zdraví

Energie vyzařující z planet na vás volá: Podívejte se vzhůru! Vzhlédněte z pohodlné zóny své oblíbené pastviny a podívejte se, co se děje na nebi nad vámi. Nyní existuje možnost nového směřování. Zvyšte svou flexibilitu: buď v posilovně, je-li to možné, nebo v pracovním životě. Vydejte se na místa, kam obvykle nechodíte. Vstávejte dříve a podnikejte osvěžující procházky, abyste se lépe seznámili s východem slunce, kdy se tma mění ve světlo. Vaším úkolem je být otevřený.

Přečtěte si také