Denní horoskop ŠTÍRA na 1. 9. 2022

Štír 1. 9. 2022

Štíři, v otázkách lásky a romantiky se můžete cítit poněkud rezervovaně. Ostatní lidé to mohou považovat za poněkud zvláštní, když vidí, že se váš odvážný pohyb vpřed náhle dramaticky zastavil. Nemějte pocit, že byste se museli omlouvat za to, jak se cítíte. Pravděpodobně bude lepší, když trochu zvolníte, zejména pokud jde o lásku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle si užíváte pocit blízkosti a důvěrnosti s přáteli a partnery, ale dnes můžete mít chuť od všech odejít a mít trochu času a prostoru pro sebe. To by mohlo být ve skutečnosti velmi důležité, protože vám to dobije baterky a dá vám to šanci změnit svůj pohled a postoj k několika věcem. Jděte do toho.

Práce

Pokud potřebujete na někoho udělat dojem, nebojte se. Počáteční komunikace proběhne velmi dobře. Ostatní lidé nebudou mít problém vidět ve vás zábavného, inteligentního a otevřeného myslitele, jakým jste. Máte dobré postavení.

Peníze

Jako génius Zodiaku v oblasti networkingu víte, jak to zařídit. Vaše vztahy jsou důležité nejen pro obchodní účely, ale také pro odreagování po práci. Díky harmonickému aspektu ve vašem společenském sektoru získáváte ještě více přátel a pokládáte základy pro budoucí partnerství. Uzavíráte dohody jako blázni, takže pro váš hospodářský výsledek to není špatné období. Dejte si pozor na přílišné utrácení za nové přátele.

Zdraví

Díky planetárnímu uspořádání jste dnes expanzivní a přátelští. Zkuste místo tvrdé skořápky obrátit ke světu své měkké podbřišky a budete překvapeni, co se stane. Existuje však tendence uvíznout v režimu "přijímání", proto nezapomínejte na své vlastní potřeby. Využijte energii k tomu, abyste si připomněli, co skutečně chcete, a nebojte se to vyslovit. Udělejte si čas na něco jen pro sebe, například pokud jste zaneprázdnění rodiče. Pomůže vám to lépe pomáhat druhým.

Přečtěte si také