Denní horoskop ŠTÍRA na 2. 1. 2023

Štír 2. 1. 2023

Dnes pravděpodobně zjistíte, že začínáte dělat skutečné pokroky v projektu, který možná už nějakou dobu stagnuje, Štíři. Nemůžete si pomoct, ale budete mít radost z toho, že se všechna vaše tvrdá práce konečně začíná vyplácet. To je dobře! Zasloužíte si každý úspěch, který se k vám má dostat. Neusínejte však na vavřínech! Pokračujte v tvrdé práci, abyste mohli dosáhnout ještě většího uznání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud váš současný partner trvá na tom, že navzdory vašim protestům bude ve vztahu neustále hledat díry, možná budete muset vyhlásit nějaké ultimátum. Planetární vlivy mohou podporovat přehánění na všech úrovních, takže bude možná nejlepší vést zmíněný rozhovor jindy. V tuto chvíli není ani jeden z vás připraven přiznat pravdu o tom, co se vlastně děje.

Práce

Místo toho, abyste se zabývali všemi negativními aspekty svého současného plánu, podívejte se na jeho výhody. Zvažte potenciální odměny. Pokud budete příliš přemýšlet o možných úskalích, pak pravděpodobně nebudete vůbec nic sledovat.

Peníze

Pokud vás v poslední době trápí peníze, zdravý aspekt vám pomůže dostat se z této rutiny. Události otřesou vaším domácím životem a vnitřními emocemi. Může se zdát, že pocity přicházejí odnikud. To vše vám však uvolňuje cestu k uvolnění starých vzorců, abyste mohli pokročit ve svém finančním životě. V zaměstnání jste nabádáni, abyste vyjádřili svůj názor. Nedovolte, aby si někdo jiný nárokoval zásluhy za vaši práci.

Zdraví

Z každé situace dokážete vytěžit to nejlepší, alespoň navenek. Dokážete například přesvědčit ostatní, že se dobře bavíte, i když se ve skutečnosti trápíte. Dokonce dokážete i sami sobě namluvit, že se dobře bavíte  pokud je na vás upřena pozornost. Bohužel však nemůžete oklamat své tělo. Dáváte svému tělu to, co potřebuje, aby skutečně zářilo? Pokud na sebe v poslední době tlačíte, to, co pravděpodobně potřebujete nejvíce, je odpočinek.

Přečtěte si také