Denní horoskop ŠTÍRA na 8. 11. 2022

Štír 8. 11. 2022

Ve vzduchu je dnes cítit silné napětí. Je to velká síla, kterou můžete využít. Komunikace může pomoci rozšířit klíčové aspekty vašeho života. Roztáhněte se za své současné hranice a neprodávejte se. Soustřeďte se na pozvání bohatství a prosperity. Dlouhodobé cykly a trendy se řadí ve váš prospěch. Je na vás, abyste je využili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vy a vaše milovaná osoba se sbližujete vřelým a obzvláště pečujícím způsobem. Možná jste byli v poslední době oba přepracovaní a neměli jste příležitost se uvolnit a nechat se unášet pocitem klidné veselosti. Přijetí pozitivního pohledu, který umožňuje smysl pro humor, dokáže zázraky. Buďte k sobě dnes laskaví!

Práce

Buďte ke svým spolupracovníkům upřímní a přímí. Pokud někdo neplní své povinnosti, řekněte mu to. V opačném případě vás to bude nadále vnitřně sžírat. Nebojte se konfrontace. Napětí nyní nakonec povede ke smíru.

Peníze

Energie nyní proudí snadno, bez rušivých vlivů a překážek. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši kariéru, je to skvělá zpráva. Nové šance na postup jsou pro vás přímo na povrchu. Od povýšení až po zvýšení platu, můžete to zařídit. Je to o to lepší, že sny a ambice se spojují s vaší oblastí peněz a hodnot. Jen neutrácejte to, co ještě nemáte.

Zdraví

Dnešní planetární energie vás může přimět uvědomit si, jak se vyjadřujete a dýcháte. To vám může napovědět, jakým směrem by se mohl ubírat váš fitness režim. Vyberte si něco, co rádi děláte a co zahrnuje pohyb na čerstvém vzduchu: turistiku, chůzi, jízdu na kole, plavání, běh – a věnujte se tomu! Je to něco, co rozhodně musíte brát vážně  i kdyby to mělo být stahování okénka při řízení! Meditujte o tom, co čerstvý vzduch dělá pro vaše plíce.

Přečtěte si také