Velký horoskop na rok 2023 pro znamení Kozoroha. Některé věci se vyřeší samy

Kozoroh 2023

Jaký bude rok 2023 pro znamení Kozoroha? V roce 2023 dojdete k velké vnitřní změně. Nejen v pracovní oblasti se naučíte brát věci s větší lehkostí a menší sebekritičností. Uvědomíte si, že věci se občas vyřeší samy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Myšlenka pro rok 2023: „Jsem harmonická bytost.“

Co vás čeká v důležitých oblastech vašeho života:

Práce

Na začátku roku vás přepadne vášeň pro práci a budete odhodláni plnit všechny svěřené úkoly. Práce vás bude bavit a naplňovat, budete k ní mít majetnický vztah. Myslete i na odpočinek, protože té práce bude opravdu hodně a vy jste schopni pracovat od rána do noci. Na jaře se naučíte uzavírat vše, co vám nic nepřináší a co je pro vás ztrátové, a to díky kouči, se kterým pravděpodobně začnete spolupracovat. Díky ženě ve vašem okolí postupně odstraníte ze své práce i ze svého života pocity beznaděje a strachu a začnete se věnovat tomu, co vám přináší radost, a díky tomu získáte i jistoty. Na podzim budete často cestovat a díky těmto cestám zažijete finanční stabilitu. Koncem roku už budete unaveni a dojde vám, že je nutné i odpočívat. Sice budete nějaký čas řešit, zda odjet na dovolenou či nadále pracovat, ale nakonec dojdete ke správnému závěru a dopřejte si zaslouženou dovolenou.

Peníze

Začátek roku pro vás bude po finanční stránce naprosto pohodový, a dokonce i radostný. V jarních měsících vás zastihne něco z minulosti, což se může týkat například někdejší půjčky nějaké ženě, která vám odmítne peníze vrátit a přestane s vámi komunikovat. Na vše si budete připadat sami a budete z toho všeho unaveni. S příchodem léta chytnete druhý dech a uvědomíte si, že ty peníze jsou vaše, znovu najdete energii celou věc řešit a zadaří se vám. Osud vám pomůže a peníze získáte zpět. Na podzim budete mít občas ne zcela reálné požadavky, což vás na chvíli může překvapit, ale vzápětí přijde hojnost a sklizeň. Konec roku bude o rekapitulaci, některé finanční transakce uzavřete s tím, že nedopadly tak, jak byste si přáli, ale uvědomíte si, že to je vše jen minulost a že jste k sobě zbytečně kritičtí, protože vaše finanční situace je vlastně dobrá a čekají vás přímo magické vyhlídky.

Zdraví

Na začátku roku vás mohou pozlobit reprodukční orgány, dávejte si tedy pozor například na nachlazení močových cest. Na jaře vás mohou pro změnu potrápit záda, pozor na přehnanou zátěž. Nedáte si však příliš říct, takže na podzim vás mohou trápit i bolesti kloubů. Ke konci roku vás může zlobit krevní tlak. Bylo by více než rozumné, abyste o sebe během celého roku průběžně pečovali.

Láska a vztahy

Hned po Novém roce vás čeká tolik práce, že vás vztahy vlastně nebudou vůbec zajímat. Abyste se jim začali opět věnovat, je opravdu nutná vnitřní změna. Osud vám pomůže najít v sobě harmonii a klid. Na jaře se probudíte a uvědomíte si, že vám chybí láska, kterou vám práce nenahradí, a začnete to řešit. Nebude to tak jednoduché, ale je to cesta k novému vnitřnímu nastavení, které znamená, že reflektujete nedostatek lásky ve vašem životě a začnete to řešit. Na podzim vás čeká spousta setkávání a budete se dokonce rozhodovat mezi více možnými partnery. Na každý pád přichází něco nového a pravděpodobně najdete velkou lásku, a na konci roku se vám tak nejspíš splní to, po čem v této oblasti toužíte.

Důležitá data pro vás na rok 2023: 26. 1., 1. 5., 14. 9., 25. 12.

Váš šťastný měsíc pro rok 2023: srpen

Na co si dát pozor v roce 2023:

Budete hodně pracovat a za prací i hodně cestovat, což vás může jednoduše dostihnout a v určitý okamžik vám prostě dojdou síly. Práce zkrátka není všechno.

Co vám rok 2023 přináší:

V roce 2023 dojdete k velké vnitřní změně. Nejen v pracovní oblasti se naučíte brát věci s větší lehkostí a menší sebekritičností. Uvědomíte si, že věci se občas vyřeší samy.

Co je pro vás v roce 2023 nejdůležitější:

Zbavte se čehokoliv, co už vám neslouží, co nepotřebujete, co vám přináší ztráty. Díky tomu dojdete štěstí a naplnění.

Nepříznivý měsíc 2023: duben

Rada pro vás na rok 2023: Vaše pravá síla nepochází pouze ze spoléhání na sebe sama, ale z upřímné víry ve vyšší moc.

Váš zvířecí ochránce na rok 2023: veverka

Vaše šťastná čísla na rok 2023: 13, 25, 44, 74, 91

Co důležitého prožijete v každém jednotlivém měsíci v roce 2023

Leden – osud vám přichystal konflikt s nějakou ženou, se kterou se rozejdete

Únor – ztráty spojené s vaší partnerkou

Březen – přichází něco nového, osudového, o co usilujete už delší dobu

Duben – rychlé změny a hádky s nějakou ženou

Květen – chcete se posunout ve vztahu, ale nepůjde to. Můžete však potkat někoho nového

Červen – chcete někam odjet, ale nakonec to nedopadne

Červenec – jednoduše budete celý měsíc odpočívat

Srpen – splní se vám sen a osud vám naservíruje velkou lásku

Září – může přijít nadějná nabídka na novou práci

Říjen – čeká vás naprostá harmonie v práci, ve vztahu i v sexu

Listopad – budete hodně pracovat a zároveň úspěšně uzavírat minulost

Prosinec – čekají vás velice nadějné cesty

Horoskop štěstí na rok 2023 najdete ZDE:

Další horoskopy na rok 2023

Přečtěte si také