Velký horoskop na rok 2023 pro znamení Lva. Prožije změny a odhalí velké tajemství

Lev 2023

Jaký bude rok 2023 pro znamení Lva? Přináší vám velké změny, ale ty přicházejí z vašeho vnitřního prostředí. Nejprve to změníte uvnitř sebe a pak se to ukáže v realitě. Máte před sebou i mnoho setkání a také objevíte nějaké tajemství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Myšlenka pro rok 2023: „Setrvávám u pozitivních myšlenek.“

Co vás čeká v důležitých oblastech vašeho života:

Práce

Hned po Novém roce se někam v práci přesunete nebo přestěhujete. Mohou přijít i nějaké změny, které pro vás nevypadají moc příznivě, ale budete se snažit to nevnímat. Což se vám nebude dařit a přinese to beznaděj. Ještě na jaře se vynasnažíte vše změnit, ale uvědomíte si, že to je jen iluze. Poté necháte vše plynout a stane se zázrak. Buď dostanete na začátku léta novou pracovní nabídku, nebo ve stávající práci začnete dělat činnost, která vás bude opravdu bavit, a to vám vydrží až do konce roku. Práce pro vás bude prostě koníčkem.

Peníze

Sami sebe začátkem roku zkritizujete, že jste minulý rok moc utráceli a teď vám peníze nestačí. Kritika bude zbytečná, co se stalo, už nezměníte. Spíše se zkuste k celé situaci nějak rozumně postavit. To se vám podaří. Chytnete druhý dech a vaše vášeň pro vydělávání peněz finance opravdu přinese. Už na jaře se z nich budete radovat. Koncem roku vás čeká důležité setkání, které přináší sice trochu manipulace, ale nakonec z toho budou dobré příjmy a vy se naprosto uklidníte.

Zdraví

V zimních měsících se budete cítit opravdu dobře. Dokonce vyléčíte některé neduhy, které vás trápily v minulém roce. Je to také zásluha vašeho přístupu k tělu a ke zdravému stylu života. Cítíte se zdravotně skvěle, a ještě máte spoustu energie. Na jaro si naordinujete detox, a tak se vám podaří zhubnout všechny nadbytečné kilogramy, s kterými bojujete už delší dobu. Podzim bude ve znamení psychiky, mohou vás potrápit smutky a lehčí deprese. A na konci roku si dejte pozor na dýchací aparát, můžete se někde nastydnout a delší dobu pokašlávat.

Láska a vztahy

Ještě v minulém roce jste se mohli s někým seznámit a první měsíc v novém roce budete ten vztah utužovat. Najednou se z nezávazného vztahu začne rýsovat vztah nový. S partnerem budete muset změnit nějaké vnitřní nastavení, což se vám podaří – a přijde láska. Postupně uzavřete minulost, a vaše vzájemná láska tak zesílí. Na jaře pojedete na společnou dovolenou a opravdu si to užijete. Dlouho jste se na ni těšili a teď je čas, kdy se plní sny. Podzim bude stále plný lásky a zamilovanosti. Na konci roku vám už nebude na partnera zbývat moc času, protože budete v práci, která se pro vás stane i vášní. A na konci roku navážete na minulost nebo spíše na začátky tohoto roku.

Důležitá data pro vás na rok 2023: 1. 1., 20. 2., 5. 6., 31. 12.

Váš šťastný měsíc pro rok 2023: duben

Na co si dát pozor v roce 2023:

Budete překonávat spoustu překážek a to, co potřebujete k tomu, abyste vše zvládli, je trpělivost. Dejte všemu dostatek času, ono to dojde tam, kam to má dojít. A vaše rozhodování je dost často zbytečné. Pokud se podřídíte proudu života, nepotřebujete se rozhodovat.

Co je pro vás v roce 2023 nejdůležitější:

Důležitá pro vás bude vaše práce, a to je správné, protože si tak tvoříte základ pro další roky. Pamatujte, že jaký základ máte, taková bude i vaše práce. Nezapomeňte však na odpočinek a dovolené, ty potřebujete pro navrácení sil a energie. Budete přemýšlet, jak na překážky, ale zvládnete je a ani nebudete vědět, jak se to stalo.

Nepříznivý měsíc 2023: prosinec

Rada pro vás na rok 2023: Jste stále v bezpečí a můžete být sami sebou.

Váš zvířecí ochránce na rok 2023: delfín

Vaše šťastná čísla na rok 2023: 5, 63, 78, 88, 91

Co důležitého prožijete v každém jednotlivém měsíci v roce 2023

Leden – odpočinek, budete od všeho odpočívat a nabírat novou sílu

Únor – ztratíte nějaké iluze týkající se vaší minulosti a jejího uzavření

Březen – měsíc plný rozhodování, které přijde až na konci měsíce

Duben – měsíc plný lásky, pak ještě větší lásky a vášně, budete prostě úplně mimo realitu

Květen – stagnace v lásce a ve vášni; nebude se vám chtít nic měnit

Červen – nové začátky, nová práce, nové nabídky nebo finanční výhry

Červenec – vyznání velké lásky od partnera a měsíc plný akcí

Srpen – finanční jistoty vám zajišťují klid v oblasti peněz

Září – rychlost ve všech oblastech vašeho života, přichází i něco nového, možné těhotenství

Říjen – hodně práce, budete pracovat od rána do večera

Listopad – finanční stabilita

Prosinec – nic se neřeší, zavírání očí před problémy

Horoskop štěstí na rok 2023 najdete ZDE:

Další horoskopy na rok 2023

Přečtěte si také