Vladimír Kruliš se rozvádí s manželkou. Nevyšel mu ani vztah s Kateřinou Zemanovou

Bývaly doby, kdy byl potenciálním zetěm prezidenta. Někdejší hradní protokolář Vladimír Kruliš (42) byl nakonec přítelem Kate Zemanové (30) jen několik měsíců, takzvaně do chomoutu ale později vlezl s jinou ženou. S floristkou Dagmar Dítětovou (39) se oženil v roce 2018, ani jejich příběh ale nedopadl happyendem. Kruliš přiznal, že se rozvádí.

Vztah Vladimíra Kruliše a Kate Zemanové před více než deseti lety budil rozruch především kvůli věkovému rozdílu partnerů - jemu bylo 31, jí teprve 19. Jejich plamínek lásky ale po několika měsících vztahu vyhasl v podstatě stejně rychle jako vzplál, a to právě proto, že jejich priority se i kvůli věkovému rozdílu lišily.

„Je to tak, nejsme spolu. Káťa je skvělá holka a přeju si, ať je šťastná. Bez ohledu na to, jestli jsem nebo nejsem součástí toho štěstí já,“ uvedl tehdy Kruliš pro Blesk.

O několik let později se Kruliš dal dohromady s Dagmar Dítětovou, kterou si v roce 2018 také vzal. Svatba proběhla v Osvětimanech, konkrétně v penzionu, který patřil tehdejšímu hradnímu kancléři Vratislavovi Mynářovi. Bývalý prezident Miloš Zeman s manželkou Ivanou se na veselku dopravili vládním vrtulníkem.

Dlouho jsem snila o nových webových stránkách! Představovala jsem si, jaké mají být, vybírala se svými milými...

Posted by Dagmar Dítětová - Mistr Florista on Sunday, October 20, 2019

Smolné měsíce

Ani pompézní svatba však nezaručí, že manželství bude šťastné. „S manželkou už spolu nežijeme a rozvádíme se. Každý se bere s tím, že to je navždy. Ani já nebyl výjimkou. Jenže někdy vše nedopadne, jak si přejeme,“ popsal Kruliš krach vztahu pro Blesk. Důvody rozebírat nechtěl, ale ocenil, že šlo o klidnou vzájemnou dohodu bez hádek a výčitek.

Čtěte také: Móda prvních dam: Manželky komunistů přinesly dobu temna, styl pozvedly až ty novodobé

Kromě rozvodu se Vladimír Kruliš potýká také se zdravotními problémy, které mu způsobil pád na ledu koncem minulého roku. Hned pod krčkem mu praskla stehenní kost, kvůli čemuž musel podstoupit operaci, která se bez šroubů neobešla. Z května 2017 má přitom po nehodě ve sportovním voze už vyztužené dva obratle titanem.

Jak se nyní daří kdysi kontroverzní Kate Zemanové:

Sdílejte článek
Štítky rozvod svatba Miloš Zeman Kateřina Zemanová Osvětimany Vladimír Kruliš Dagmar Dítětová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.