Velký horoskop na rok 2023 pro znamení Štíra. Splní se mu velký sen

Štír 2023

Jaký bude rok 2023 pro znamení Štíra? Přinese vám nové začátky a také nová setkání a nové přátele a kontakty. Přijde však i beznaděj, protože se budete rozhodovat, jak naložit s intimní blízkostí ve vašem vztahu i přesto, že budete velice milovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Myšlenka pro rok 2023: „Jsem ráda sama sebou.“

Co vás čeká v důležitých oblastech vašeho života:

Práce

V začátcích nového roku pocítíte v rámci vaší práce naprostou beznaděj, a sice z toho důvodu, že dostanete novou pracovní nabídku, ale nebudete vědět, jakým způsobem ji uchopit a jak se k ní postavit. Budete chvilku uvězněni ve své beznaději, ale brzo poté se vše změní a uvědomíte si, že to je váš splněný sen, a začnete něco nového. Budete trochu bojovat s konkurencí, ale vše se srovná a vy si ke své práci vytvoříte majetnické sklony. V druhé půlce roku budete v práci skoro každý den a odpočinek se pro vás stane opravdu vzácným okamžikem. Koncem roku vás čekají v práci jistoty. Pokud jste do této doby neměli práci jistou, tak na konci roku se vám tahle možnost nabídne. Práce vás bude nesmírně bavit.

Peníze

Na začátku roku budete mít nové předsevzetí týkající se toho, že začnete lpět na tom, abyste zaplatili všechny své pohledávky. Doslova budete trvat na tom, aby se vám v tomhle ohledu uvolnily ruce. Začnete se rozhodovat, co je nejpodstatnější a co můžete doplatit až později. Nakonec uděláte akci a poplatíte vše, co vás tíží. Na jaře přijde trocha kritiky, že utrácíte, ale objeví se možnost nových výdělků, což vás uklidní. V podzimních měsících budete opět v konfliktu sami se sebou, budete se chtít posunout, ale nepůjde to tak, jak byste si představovali, což vám přinese trápení. Pomůže vám nějaký muž, s kterým si budete muset o vašich financích promluvit. A objeví se nový zdroj peněz. Na konci roku musíte opět o penězích zapřemýšlet, protože vás čekají výdaje, ale nakonec to zvládnete.

Zdraví

Pozor na problémy s kůží začátkem roku. Mohlo by vás to trochu potrápit. Vše je spojeno s nervy. Budete přecitlivělí a tím se vám vše zhorší. Psychosomatické problémy pramení z vašeho trápení týkajícího se partnerství. Když na tom začnete pracovat, tak se vám podaří se uzdravit. Konec roku bude spojený se zažívacími problémy.

Láska a vztahy

V počátcích roku budou vaše vztahy plné iluzí. Budete si říkat, že je vše v pořádku, ale nic v pořádku nebude a vše zahalí tajemství. Na jaře vás čeká setkání, které vám však přinese beznaděj, velké změny a hlavně ztráty, a to vše bude spojeno s vaším partnerem, který se začne chovat odtažitě a studeně. Bohužel tím vše teprve začíná. Podzim bude plný překážek a zažijete žárlivé scény a pocit majetnictví. Nakonec se vše urovná, ale jen dočasně. Konec roku bude opět plný překážek a začnete přemýšlet o tom, jak vše vyřešit. Čekají vás boje a nakonec přijde rozchod. Abyste na vše zapomněli, tak budete hodně pracovat.

Důležitá data pro vás na rok 2023: 5. 5., 12. 8., 2. 10., 21. 12.

Váš šťastný měsíc pro rok 2023: leden

Na co si dát pozor v roce 2023:

Pozor si dejte na žárlivé a majetnické muže. Váš partner nebo potenciální partner na vás může žárlit a mít majetnické sklony a vy to dovolíte, protože ho budete milovat, ale bude vás to trápit. Takové partnerství přece nechcete, to už máte za sebou.

Co je pro vás v roce 2023 nejdůležitější:

V novém roce pro vás budete nejdůležitějším člověkem vy sami. Budete pěstovat sebelásku a uvědomíte si, že se vám splnil sen a ten si budete hýčkat. Kruh se uzavře a vy začnete žít ze své sklizně, kterou jste zaseli v minulosti.

Nepříznivý měsíc 2023: prosinec

Rada pro vás na rok 2023: V této chvíli je úspěch snadný a dosažitelný bez velkého úsilí.

Váš zvířecí ochránce na rok 2023: bobr

Vaše šťastná čísla na rok 2023: 4, 11, 29, 45, 69

Co důležitého prožijete v každém jednotlivém měsíci v roce 2023

Leden – osud vám přináší velkou lásku

Únor – zprávy plné lásky a plodnosti. Pokud toužíte po dítěti, může přijít i zpráva o těhotenství

Březen – velká změna týkající se boje a příchodu něčeho nového, co vše uzavře

Duben – měsíc plný vášně a osudových změn

Květen – hádky se ženami ve vaší blízkosti a možná i náhlé ukončení nějakého přátelského vztahu se ženou

Červen – vrátí se vám velká láska z minulosti

Červenec – sklizeň a osudové změny, přízeň osudu a nové začátky

Srpen – stagnace v lásce, budete tolik zamilovaní, že to nebudete chtít změnit

Září – budete se rozhodovat, zda si partnera pustit blíže k sobě v intimní rovině přes lásku

Říjen – budete zamilovaní a plní harmonie, klidu a velké lásky

Listopad –partner k vám bude mít majetnické sklony a bude žárlit

Prosinec – akce, které překonají překážky a nastolí vnitřní nadějnou změnu

Horoskop štěstí na rok 2023 najdete ZDE:

Další horoskopy na rok 2023

Přečtěte si také