Velký horoskop na rok 2023 pro znamení Střelce. Největší překvapení ho čeká v lásce

Střelec 2023

Jaký bude rok 2023 pro znamení Střelce? Láska pro vás bude tou nejdůležitější emocí a hlavně obrovským překvapením. Důležité ale bude nejdříve uzavřít minulost.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Myšlenka pro rok 2023: „Jsem v jednotě s každou bytostí na této planetě.“

Co vás čeká v důležitých oblastech vašeho života:

Práce

Začátkem roku se budete rozhodovat, zda nějakým způsobem v práci měnit své návyky, nebo zůstat u standardu. Zažijete ztráty, ale za nějaký čas se to srovná. Na jaře budete jednou nahoře a jednou dole. Nevypadá to na moc stabilní období. Je to především proto, že jste v práci, která vás nebaví a nenaplňuje. Jen nedokážete odejít. Podzim bude plný stagnace a také obdržíte zprávy od někoho z kolegů a uvědomíte si, že jsou plné závisti. Raději si toho vůbec nevšímejte. Koncem roku budete bojovat o klid, který už opravdu potřebujete, a nakonec se vám to podaří.

Peníze

S penězi si nebudete dělat na začátku roku starosti. Budete plni radosti a peníze vám chybět nebudou. Máte něco našetřeno, a tak se můžete vydat i na zimní dovolenou na lyže. Na jaře navážete na nějaké věci z minulosti a přinese vám to splněný sen. Můžou se objevit i peníze spojené s minulostí, které vám hodně usnadní život. Na podzim přijdou nějaké výdaje a budou okamžité. Vůbec na to nebudete připraveni, a tak vás to zaskočí. Vydáte se ze všech peněz. Koncem roku se budete rozhodovat, jak s penězi do budoucnosti naložíte.

Zdraví

Pozor na dýchací cesty, které vás mohou potrápit na začátku roku. Snažte se vše vyléčit a nenechat nic náhodě, abyste z toho neměli zápal plic. Kvůli kašli vás může trápit i nespavost. Ta bude pokračovat až do letních měsíců, protože budete po nocích řešit svůj život. Musíte se naučit vypnout, jinak nikdy nebudete pořádně spát. Koncem roku si dejte pozor na zánět v těle. Pokud budete unaveni, nechte si zkontrolovat krevní obraz. V závěru roku vás ještě potrápí ledviny a močový měchýř.

Láska a vztahy

Na začátku roku může dojít k rozpadu vztahu. Budete delší dobu zažívat beznaděj a nebudete vědět, jak z toho ven. Po chvilce rozhodování to nakonec uděláte. Ono se vám totiž uleví. Začnete si uvědomovat, že nemůžete život obětovat někomu bez lásky. Na jaře se vám podaří někoho potkat. Nejdřív mezi vámi budou takové nejisté nové začátky, ale nebude trvat dlouho a brzy budete mít pocit, že jste potkali osudového partnera a opravdu se zamilujete. On bude akční a zahrne vás láskou. Podzim už bude o tom, že se vyřeší všechny problémy a vše se uklidní. Zažijete konečně harmonii a klid. Koncem roku pak přijde stagnace.

Důležitá data pro vás na rok 2023: 23. 3., 20. 5., 7. 6., 7. 7.

Váš šťastný měsíc pro rok 2023: únor

Na co si dát pozor v roce 2023:

Snažte se uzavřít minulost. Nemůžete vkročit do nového vztahu a být jednou nohou v minulosti. Tím se může pokazit i váš nový vztah. Pokud dáte lásce a novému vztahu šanci, tak opět můžete být šťastni, i když si myslíte, že to už není možné.

Co vám rok 2023 přináší:

Beznadějně zamilovaného muže, který se bude kvůli lásce k vám zpočátku trápit. Bude vnímat, že ho nedokážete přijmout, a nebude vědět, proč tomu tak je. Komunikujte s ním a řekněte mu o svých obavách.

Co je pro vás v roce 2023 nejdůležitější:

Láska pro vás bude tou nejdůležitější emocí, ale hlavně obrovským překvapením. Budete se však rozhodovat a pár měsíců nebudete chtít nic řešit, a to i přesto, že se vám splní sen.

Nepříznivý měsíc 2023: srpen

Rada pro vás na rok 2023: Láska se má sdílet.

Váš zvířecí ochránce na rok 2023: liška

Vaše šťastná čísla na rok 2023: 5, 49, 78, 81, 90

Co důležitého prožijete v každém jednotlivém měsíci v roce 2023

Leden – nová láska, osudové setkání, zamilovanost

Únor – velká láska, posun ve vztahu, uzavření minulosti

Březen – neřešení a zavírání očí před láskou a zamilovaností

Duben – sklizeň toho, co jste zaseli v minulých dnech

Květen – flirt nebo úžasný sex, fyzická přitažlivost

Červen – zpráva plná žárlivosti a skrytého tajemství

Červenec – láska a přátelství, zamilovanost

Srpen – překonávání překážek ve stabilitě, pozor na kritiku

Září – velká změna, která uzavírá minulost a přináší pevný vztah

Říjen – finanční jistoty, zvýšení platu, výhra

Listopad – boj v partnerství, který přináší vyřešení a překonání překážek v lásce a v sexu, a nové začátky

Prosinec – stěhování za partnerem a rychlá změna v oficiálním partnerství

Horoskop štěstí na rok 2023 najdete ZDE:

Další horoskopy na rok 2023

Přečtěte si také